Σάββατο, 27 Απρ.
16oC Αθήνα

Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός: Οι πιθανές ενδεκάδες των Μίτσελ και Γιοβάνοβιτς

Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός: Οι πιθανές ενδεκάδες των Μίτσελ και Γιοβάνοβιτς

Ο Ολυμπιακός υποδέχεται απόψε (20:30) τον Παναθηναϊκό στο “Γ. Καραϊσκάκης” για την 24η αγωνιστική της Super League 1.

Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός συγκρούονται στο Φάληρο σ’ ένα κομβικό ντέρμπι αιωνίων, το αποτέλεσμα του οποίου είναι πιθανό να παίξει σημαντικό ρόλο στη μάχη για την κατάκτηση του πρωταθλήματος.

Ο Ολυμπιακός πρέπει οπωσδήποτε να πάρει τη νίκη, μιας και είναι αυτός που είναι πίσω στη βαθμολογία με πέντε βαθμούς, την ώρα που ο Παναθηναϊκός με ενδεχόμενο διπλό θα κάνει μεγάλο βήμα για την κατάκτηση της πρώτης θέσης στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος.

Τα πλάνα των Μίτσελ και Γιοβάνοβιτς

Ο Ολυμπιακός δεν θα έχει διαθέσιμους τον Ρέτσο και τον Γκάρι Ροντρίγκες, με όλους τους υπόλοιπους παίκτες να αναμένεται να είναι παρόντες.

Η πιθανότερη ενδεκάδα του Μίτσελ θα είναι με τον Πασχαλάκη κάτω από τα δοκάρια και άμυνα τους Ρέαμπτσιουκ, Σωκράτη, Μπα και Ροντινέι.

Στο κέντρο θα είναι οι Εμβιλά και Ινμπόμ Χουάνγκ και μπροστά τους ο Χάμες. Οι Κανός και Μπιέλ να έχουν προβάδισμα για τα άκρα και ο Μπακαμπού ως φορ.

Από την πλευρά του, ο Γιοβάνοβιτς δεν αναμένεται να κάνει αλλαγές στο αρχικό σχήμα του. 

Ο Μπρινιόλι θα είναι κάτω από τα δοκάρια. Στην άμυνα οι Χουάνκαρ, Σάρλια, Σένκεφελντ και Βαγιαννίδης. Οι Ρούμπεν, Κουρμπέλης, Μπερνάρντ στη μεσαία γραμμή, Μαντσίνι και Παλάσιος στα «φτερά» της επίθεσης και ο Ιωαννίδης στην κορυφή.

Οι μοναδικές θέσεις που “παίζουν” είναι του Βαγιαννίδη και του Ιωαννίδη, με τον κόουτς Γιοβάνοβιτς να είναι πιθανό να επιλέξει τους Κώτσιρα και Σπόραρ.

 

 

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις