Πέμπτη, 18 Απρ.
23oC Αθήνα

Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός, Παπανικολάου: “Είχαμε άντερα”

ΦΩΤΟ Eurokinissi
ΦΩΤΟ Eurokinissi

Ο Κώστας Παπανικολάου ήταν ο μεγάλος πρωταγωνιστής του Ολυμπιακού στη νίκη επί του Παναθηναϊκού. Ο διεθνής Έλληνας φόργουορντ έπαιξε τρομερές άμυνες στα τελευταία δευτερόλεπτα, χαρίζοντας τη νίκη στην ομάδα του.

Μετά το τέλος του αγώνα, ο 27χρονος άσος περιέγραψε με τον δικό του τρόπο τη μεγάλη ανατροπή του Ολυμπιακού.

“Ήταν ένα παιχνίδι για τις μεγάλες ομάδες. Βρεθήκαμε σε ένα πολύ άσχημο σημείο του παιχνιδιού στο -10. Είχαμε τα άντερα, για να μην πω κάτι άλλο, να γυρίσουμε σε έναν τελικό. Συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά. Ο Ιωάννης και ο Βασίλης έβαλαν μεγάλα σουτ. Μπράβο σε όλους. Αλλά είναι μόνο το 2-1 και πρέπει να πάμε στο ΟΑΚΑ”, ανέφερε στην κάμερα του COSMOTE TV.

Από την πλευρά του, ο Αμερικανός φόργουορντ του Παναθηναϊκού, Κέι Σι Ρίβερς, πρόσθεσε: “Συγχαρητήρια στον Ολυμπιακό. Έκανε ένα μεγάλο comeback στο τέλος. Είχαμε την ευκαιρία να πάρουμε τον έλεγχο της σειράς, αλλά τώρα πρέπει να προετοιμαστούμε κατάλληλα για το τέταρτο παιχνίδι. Πρέπει να εκτελέσουμε το πλάνο μας. Τίποτα δεν έχει τελειώσει, πρέπει να βελτιωθούμε και να βρούμε τι έχουμε κάνει λάθος. Θέλουμε να επιστρέψουμε εδώ και να προσπαθήσουμε πάλι από την αρχή”.

Αναφερόμενος στο τι πήγε στραβά και χάθηκε η διαφορά 10 πόντων, είπε: “Υπήρχαν δύο φάσεις μετά το +10. Είχαμε συγκεντρωθεί στο να κρατήσουμε τον Πρίντεζη εκτός ρακέτας, αλλά κάτι πήγε στραβά στις περιστροφές. Κάτι δίνεις και κάτι χάνεις. Ο Μάντζαρης έβαλε ένα τρίποντο και ακολούθησε ένα ακόμη από τον Σπανούλη που βρήκε χώρο. Το μομέντουμ πήγε στην μεριά τους, ο κόσμος μπήκε στην εξίσωση”.

ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

 

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε