Αθλητικά

Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός: Πιθανός «εμφύλιος» στο FIBA Eurocup

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Ο Ολυμπιακός και ο Παναθηναϊκός είναι πιθανό να βρεθούν στον ίδιο όμιλο του FIBA Eurocup στο μπάσκετ γυναικών, με τους Πειραιώτες να ορίζουν τις εξελίξεις.

Κι αυτό γιατί ο Ολυμπιακός θα αγωνιστεί στα προκριματικά της Euroleague, αλλά αν δεν καταφέρει να βρεθεί στους ομίλους θα “υποβιβαστεί” στο FIBA Eurocup, όπου θα βρίσκεται και ο Παναθηναϊκός.

Η σχετική κλήρωση λοιπόν, τους έφερε στον ίδιο όμιλο, μαζί με την πολωνική Λούμπλιν και μία ακόμη ομάδα από τα προκριματικά, με αποτέλεσμα να έχουμε ελληνικούς “εμφυλίους” στη διοργάνωση, αν ισχύσει αυτό το σενάριο.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Αθλητικά
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Αθλητικά: Περισσότερα άρθρα
Μίλτον Βιέρα: Ο θρυλικός Ουρουγουανός που έλαμψε με τον Ολυμπιακό – Ήταν ο πρώτος ξένος στην Ελλάδα που είχε παίξει σε Μουντιάλ
Ένας τραυματισμός το 1977 τον έφερε στην ΑΕΚ, με την οποία κατέκτησε δύο πρωταθλήματα – Υπήρξε συμπαίκτης των Πελέ, Εουσέμπιο και Κρόιφ στη μικτή κόσμου
Ο Μίλτον Βιέρα