Δευτέρα, 29 Απρ.
18oC Αθήνα

Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός: Πρόστιμο για τα υβριστικά συνθήματα στο ΣΕΦ

Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός: Πρόστιμο για τα υβριστικά συνθήματα στο ΣΕΦ
ΦΩΤΟ Intime

Ο Αθλητικός δικαστής του ΕΣΑΚΕ, επέβαλλε πρόστιμο στη ΚΑΕ Ολυμπιακός για τα υβριστικά συνθήματα που ακούστηκαν κατά τη διάρκεια του πρώτου τελικού της Basket League μεταξύ Ολυμπιακού – Παναθηναϊκού στο ΣΕΦ καθώς και για όσα έγινα εκτός γηπέδου.

Ο Ολυμπιακός επικράτησε στο ΣΕΦ του Παναθηναϊκού στο πρώτο τελικό για τη Basket League με 74-61 και έκανε το πρώτο βήμα για την κατάκτηση του τίτλου. Ο αγώνας ξεκίνησε με 20λεπτη καθυστέρηση, εξαιτίας επεισοδίων έξω από το ΣΕΦ και τη χρήση δακρυγόνων που ακολούθησε. Ενώ παρά τις συστάσεις ακούστηκαν υβριστικά συνθήματα σε βάρος προσώπων κατά τη διάρκεια του αγώνα.

Έτσι ο αθλητικός δικαστής του ΕΣΑΚΕ, επέβαλλε πρόστιμο το ποσό των 3.400 στους ερυθρόλευκους για υβριστικά συνθήματα και 1000 ευρώ για όσα έγιναν εκτός αγωνιστικού χώρου.

Αναλυτικά η απόφαση

Επιβάλλει στην ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΦΙΛΑΘΛΩΝ ΠΕΙΡΑΙΩΣ ΚΑΛΑΘΟΣΦΑΙΡΙΚΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ α) την ποινή της επίπληξης, καθώς και χρηματικό πρόστιμο χιλίων τετρακοσίων (1.400,00) ευρώ, για υβριστικά συνθήματα εκτεταμένης έντασης με αποδέκτες φυσικά πρόσωπα για τα οποία ακολούθησαν δύο (2) προειδοποιήσεις,

β) το χρηματικό πρόστιμο δύο χιλιάδων (2.000,00) ευρώ, για υβριστικό σύνθημα με αποδέκτες μη φυσικά πρόσωπα και

γ) το χρηματικό πρόστιμο των χιλίων (1.000,00) ευρώ για επεισόδια (μία κροτίδα ήχου) μέσα στο γήπεδο αλλά έξω από τον αγωνιστικό χώρο (κερκίδες, αποδυτήρια κλπ.), κατά τον αγώνα Πρωταθλήματος με την ομάδα της ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΚΑΛΑΘΟΣΦΑΙΡΙΚΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. KAE ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΟΠΑΠ) που διεξήχθη στις 11-6-2022″.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις