Τετάρτη, 24 Απρ.
21oC Αθήνα

Ολυμπιακός – ΠΑΟΚ 3-0: Και πάλι στο κόλπο του τίτλου στη Volley League

Ολυμπιακός – ΠΑΟΚ 3-0: Και πάλι στο κόλπο του τίτλου στη Volley League
Intime.gr

Ο Ολυμπιακός επικράτησε με 3-0 σετ του ΠΑΟΚ στου Ρέντη, τον άφησε στην τρίτη θέση στη βαθμολογία της Volley League των ανδρών και στο -4 από την κορυφή και βρίσκεται μια… ανάσα πίσω από τον πρωτοπόρο Παναθηναϊκό.

Μεγάλη εμφάνιση… μεγάλη νίκη! Ο Ολυμπιακός “πάτησε” τον ΠΑΟΚ στο ντέρμπι της 3ης αγωνιστικής, στη Β΄ φάση του πρωταθλήματος της Volle League των ανδρών, επικρατώντας στο κλειστό του Ρέντη με 3-0 σετ.

Μια νίκη που αλλάζει τα δεδομένα και ως προς την εξέλιξη του πρωταθλήματος, καθώς η ομάδα της Θεσσαλονίκης ξεκίνησε από την πρώτη θέση και από σήμερα είναι τρίτη, με μόλις ένα βαθμό διαφορά από τον τέταρτο Φοίνικα Σύρου.

Αντίθετα, οι «ερυθρόλευκοι» μείωσαν εκ νέου στους 2 βαθμούς τη διαφορά από τον πρωτοπόρο Παναθηναϊκό, ανεβαίνοντας στη δεύτερη θέση.

Τρομερό ματς για τους Πειραιώτες έκανε ο Τεπάν, ο οποίος μέτρησε 23 πόντους με τέσσερα μπλοκ, ενώ ακολούθησαν οι Μιγιαΐλοβιτς και Δαλακούρας με εννιά. Για τον ΠΑΟΚ ξεχώρισε ο Ούντρις με 13 πόντους και ακολούθησαν οι Πετρέας και Μπαρνς με 11.

Πλέον, η ομάδα του Αλμπέρτο Τζουλιάνι στρέφει το βλέμμα της στο καθοριστικό ντέρμπι της ερχόμενης εβδομάδας, κόντρα στον Παναθηναϊκό, στο Κλειστό του Αγίου Θωμά.

Τα σετ: 27-25, 25-20, 25-17.

Τα αποτελέσματα της αγωνιστικής

Παναθηναϊκός Α.Ο. – Α.Ο.Π.Κηφισιάς 3-0

Ολυμπιακός Σ.Φ.Π. – Π.Α.Ο.Κ. 3-0

Α.Ο.Φοίνικας ΟΝΕΧ – Α.Ο.Ν.Σ.Μίλων 3-0

Η βαθμολογία

Παναθηναϊκός 19

Ολυμπιακός 17

ΠΑΟΚ 15

Φοίνικας ΟΝΕΧ 14

Μίλων 1

Κηφισιά 0

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις