Παρασκευή, 26 Απρ.
16oC Αθήνα

Ολυμπιακός – ΠΑΟΚ: Η χειρονομία του Λουτσέσκου, η αντίδραση της εξέδρας και η αποχώρηση από τις δηλώσεις

Ολυμπιακός – ΠΑΟΚ: Η χειρονομία του Λουτσέσκου, η αντίδραση της εξέδρας και η αποχώρηση από τις δηλώσεις

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου δεν έκανε δηλώσεις εντός αγωνιστικού χώρου μετά το τέλος του ημιτελικού του Κυπέλλου Ελλάδας ΟλυμπιακόςΠΑΟΚ στο “Γ. Καραϊσκάκης”.

Ο Ρουμάνος τεχνικός του ΠΑΟΚ ήταν έτοιμος να δεχθεί ερωτήσεις από την Cosmote TV μετά την πρόκριση της ομάδας του στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας, ωστόσο δεν ολοκλήρωσε τη συνέντευξη του.

Συγκεκριμένα την ώρα που ο Λουτσέσκου είχε στηθεί για δηλώσεις και κάτω από τις αποδοκιμασίες των φίλων του Ολυμπιακού έκανε μια κίνηση με την οποία προέτρεπε τον κόσμο να κάνει ησυχία και στη συνεχεία πως δεν ακούει.

Την ώρα που ξεκίνησε να μιλήσει, οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ είπαν στον Λουτσέσκου “lets go” και αυτός αποχώρησε χωρίς να κάνει δηλώσεις στον αγωνιστικό χώρο.

Λίγη ώρα αργότερα, ο Λουτσέσκου επέστρεψε και μίλησε στην κάμερα της COSMOTE. 

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Λουτσέσκου:

Για την εναλλαγή σε 4-4-2 και το ματς: “Ήμουν σίγουρος ότι θα προκριθούμε. Χρειαζόμασταν επιθετικούς, που μπορούν να πάνε μπροστά γιατί χρειαζόμασταν το γκολ. Ο Ολυμπιακός θα οπισθοχωρούσε. Ήταν μία πρόκριση που αξίζαμε βάσει των δύο παιχνιδιών. Νομίζω ότι από το πρώτο παιχνίδι θα μπορούσαμε να είχαμε βάλει το λιθαράκι για την πρόκριση”.

Ενώ συνέχισε: “Ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι, είναι δύο σκληρές ομάδες, οργανωμένες. Αξίζαμε περισσότερο την πρόκριση. Δεν μου άρεσε ο διαιτητής, υπήρχαν φάουλ που δόθηκαν εύκολα, άλλα που δεν δόθηκαν εύκολα ειδικά πάνω στον Μπίσεσβαρ, θα έπρεπε να πάρει κόκκινη κάρτα ο Ολυμπιακός.

Το ξεπερνάμε, είναι μεγάλη σεζόν για εμάς, τόσο σε διάρκεια, όσο και σε ικανοποίηση. Έχουμε καταφέρει πολλά, απέναντι σε φρέσκους αντιπάλους. Δεν είναι εύκολο να παίζεις παιχνίδια με Άρη, Παναθηναϊκό, δύο φορές τον Ολυμπιακό και τη Μαρσέιγ. Είναι μία κατάσταση που μας έχει πληγώσει με τραυματισμούς, έρχονται κάποιες ομάδες φρέσκες να παίξουμε. Είμαστε στον τελικό και θέλουμε να είμαστε έτοιμοι”.

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις