Τετάρτη, 8 Μαΐ
25oC Αθήνα

Ολυμπιακός: Παραμένει ο Σπανούλης! Ποιοι αποχωρούν

ΦΩΤΟ Eurokinissi
ΦΩΤΟ Eurokinissi

Ο Ολυμπιακός πανηγυρίζει από χθες (30/1) την κατάκτηση του δεύτερου σερί πρωταθλήματος Ελλάδας και του πρώτου στην ιστορία του μέσα στην έδρα του Παναθηναϊκού.

Μετά τη φιέστα (είναι προγραμματισμένη για την Πέμπτη 2 Ιουνίου στο ΣΕΦ), θα μπει επί τάπητος ο σχεδιασμός της ομάδας εν όψει της νέας σεζόν, όπου στόχος του Ολυμπιακού είναι η κατάκτηση όλων των τίτλων.

Ο Γιάννης Σφαιρόπουλος κατέκτησε για δεύτερη σερί φορά το πρωτάθλημα και θα παραμείνει στον πάγκο της ομάδας. Ο Βασίλης Σπανούλης θα ρίξει… “άγκυρα” στο λιμάνι, καθώς, παρότι το συμβόλαιό του λήγει, θα ανανεώσει τη συνεργασία του με τους Πειραιώτες. Πρόκειται, άλλωστε, για επιθυμία δική του, του προπονητή του, αλλά και των αδερφών Αγγελόπουλων.

Ο αρχηγός του Ολυμπιακού θα έχει διπλά του τους Πρίντεζη, Παπαπέτρου, Παπανικολάου, Μάντζαρη, Λοτζέσκι και Χάκετ, οι οποίοι θα παραμείνουν σίγουρα στο “ερυθρόλευκο” ρόστερ. Σ’ αυτό θα  βρίσκεται, φυσικά, ο Πάτρικ Γιανγκ, ο οποίος θα είναι ο βασικός σέντερ, ενώ εκτός συγκλονιστικού απροόπτου θα συνεχίσει κι ο Νίκολα Μιλουτίνοβ, που έχει κλειστό συμβόλαιο.

Όσον αφορά στις αποχωρήσεις, ο Οθέλο Χάντερ θα μετακομίσει στη Μαδρίτη για λογαριασμό της Ρεάλ, ο Στρόμπερι κι ο Ουόρικ θα αποτελέσουν παρελθόν, ενώ αβέβαιο είναι το μέλλον των Τσαϊρέλη (κυριώς) κι Αθηναίου.

ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

 

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε