Πέμπτη, 25 Απρ.
18oC Αθήνα

Ολυμπιακός: «Πάρτι» τίτλου με τον ΠΑΟΚ και απονομή του πρωταθλήματος της Volleyleague (video)

Ολυμπιακός: «Πάρτι» τίτλου με τον ΠΑΟΚ και απονομή του πρωταθλήματος της Volleyleague  (video)
ΦΩΤΟ Intime

Ο Ολυμπιακός ολοκλήρωσε τις υποχρεώσεις στη Volleyleague ανδρών με εμφατική νίκη 3-0 επί του ΠΑΟΚ στο Ρέντη και στη συνέχεια ακολούθησε απονομή του πρωταθλήματος και πανηγύρια από τους Πειραιώτες.

Το 30ο πρωτάθλημα της ιστορίας του πανηγυρίζει και τυπικά ο Ολυμπιακός στο βόλεϊ ανδρών. Οι «ερυθρόλευκοι» που είχαν ήδη στεφθεί μαθηματικά πρωταθλητές, νίκησαν εύκολα 3-0 τον ΠΑΟΚ στου «Ρέντη» για την τελευταία αγωνιστική των Play Offs της Volleyleague. 

Η ομάδα του Δημήτρη Καζάζη έστειλε ξεκάθαρο μήνυμα ενόψει του φάιναλ-4 στο Λιγκ Καπ Νίκος Σαμαράς, καθώς το προσεχές Σαββατοκύριακο θα διεκδικήσει στη Βέροια τον δεύτερο τίτλο της σεζόν. Ο «Δικέφαλος», από την πλευρά του, κατέλαβε την τέταρτη θέση, καθώς υστερεί στην ισοβαθμία με τον Παναθηναϊκό.  

Στη συνέχεια ακολούθησε απονομή του τίτλου και έξαλλα πανηγύρια.Ο Έλληνας τεχνικός έφτασε τους τρεις τίτλους πρωταθλήματος στην καριέρα του, όλοι με τον Ολυμπιακό (2013, 2014, 2021). Από το ρόστερ του Ολυμπιακού σχεδόν όλοι οι αθλητές πανηγύρισαν τον πρώτο τίτλο στη Volley League, όμως υπάρχουν τέσσερις που έχουν ξεχωριστή θέση. 

Συγκεκριμένα, για τον Ανδρέα Ανδρεάδη είναι ο έβδομος, για τον Δημήτρη Εφραιμίδη ο τέταρτος, για τον Κώστα Στιβαχτή ο τρίτος και για τον Δημήτρη Ζήση ο δεύτερος, αφού πέρυσι είχε στεφθεί πρωταθλητής ως παίκτης του Παναθηναϊκού. MVP του πρωταθλήματος μάλιστα αναδέιχθηκε ο «ερυθρόλευκος» Κώστα Στιβαχτής.

 

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις