Παρασκευή, 29 Μαρ.
17oC Αθήνα

Ολυμπιακός – ΠΑΣ Γιάννινα: «Επιβεβαίωση» του φαβορί ή «βόμβα» στο Κύπελλο Ελλάδας;

Ολυμπιακός – ΠΑΣ Γιάννινα: «Επιβεβαίωση» του φαβορί ή «βόμβα» στο Κύπελλο Ελλάδας;
Intime.gr

Μια θέση στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας διεκδικούν σήμερα Ολυμπιακός και ΠΑΣ Γιάννινα στο «Γ. Καραϊσκάκης» (19:00, NewsIt.gr, Cosmote Sport 3), στη ρεβάνς του 1-1 των «Ζωσιμάδων».

Το πρώτο «εισιτήριο» για τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας βρίσκει τον… κάτοχο στο «Γ. Καραϊσκάκης». Ο Ολυμπιακός υποδέχεται τον ΠΑΣ Γιάννινα στη ρεβάνς του 1-1 στους «Ζωσιμάδες».

Οι «ερυθρόλευκοι» θέλουν να κατακτήσουν και τη φετινή σεζόν το νταμπλ και να «ανατρέψουν» τη… χλωμή εικόνα που είχαν στο πρώτο ματς των ημιτελικών, απέναντι στον «Άγιαξ της Ηπείρου».

Την ίδια στιγμή, το κλίμα στον ΠΑΣ Γιάννινα είναι πολύ καλό. Η ομάδας του Αργύρη Γιαννίκη εμφανίζεται παθιασμένη για να πάρει στο «Καραϊσκάκης» ένα αποτέλεσμα το οποίο θα βάλει «βόμβα» στο Κύπελλο Ελλάδας, θα την οδηγήσει για πρώτη φορά σε έναν τελικό και θα «εκθρονίσει» τους «ερυθρόλευκους».

Οι πιθανές ενδεκάδες των δυο ομάδων

Ολυμπιακός (3-2-4): Σα, Χολέμπας, Σεμέδο, Παπασταθόπουλος, Ρεάμπτσιουκ, Ανδρούτσος, Καμαρά, Εμβιλα, Βαλμπουενά, Μπρούμα, Ελ Αραμπί.

ΠΑΣ Γιάννινα (4-2-3-1): Λοντίγκιν, Παντελάκης, Κάργας, Σάλιακας, Πίρσμαν, Κάστρο, Ντομίνγκεζ, Ελευθεριάδης, Καρτάλης, Παμλίδης, Κρίζμαν

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις