Πέμπτη, 25 Απρ.
19oC Αθήνα

Ολυμπιακός – ΠΑΣ Γιάννινα: Παράπονα από Μεταξά για τις καθυστερήσεις – Τι δήλωσε ο Μαρτίνς

Ολυμπιακός – ΠΑΣ Γιάννινα: Παράπονα από Μεταξά για τις καθυστερήσεις – Τι δήλωσε ο Μαρτίνς
ΦΩΤΟ intime

Ο Ολυμπιακός γλίτωσε το σοκ μίας νέας απώλειας βαθμών στα play off της Superleague 1, βρίσκοντας ένα γκολ στο τελευταίο λεπτό των καθυστερήσεων του αγώνα με τον ΠΑΣ Γιάννινα.

Το γεγονός έφερε παράπονα από τον προπονητή των φιλοξενούμενων, Ηρακλή Μεταξά, ενώ ο Πέδρο Μαρτίνς από την πλευρά του έκανε λόγο για ένα δίκαιο αποτέλεσμα για την ομάδα του.

Οι δηλώσεις του Μεταξά

«Μπορούσαμε να βάλουμε το τρίτο γκολ εμείς. Το σκορ ας το αφήσουμε στην άκρη, το επηρεάζουν πολλά πράγματα το σκορ. Πολλά περίεργα πράγματα που βλέπω στο ελληνικό ποδόσφαιρο και έχουμε αυτό το σκορ. Εγώ είμαι περήφανος που το παλέψαμε άλλη μια φορά με όλες αυτές τις δυσκολίες.

Την μία φορά χρειάζεται μία γραμμή VAR να τραβηχτεί λίγο πιο εκεί, την άλλη φορά χρειάζονται άλλα πράγματα και διαμορφώνεται το σκορ. Αυτό δεν μπορούμε να το επηρεάσουμε.  Αυτό που μπορώ να επηρεάσω είναι το άσχημο πρώτο μισάωρο. Παίζαμε με φόβο. Ευτυχώς στο 2ο μέρος τα διορθώσαμε και είδαμε αυτό το ωραίο ματς. 

Ερχόμαστε από τα δικά μας τα προπονητικά εδώ μέσα και μπορεί οι νεαροί παίκτες να μην το έχουν συνηθίσει. Ειλικρινά πιστέψτε με, είπα στα παιδιά αν γράφει κάπου πως δεν μπορούμε να κερδίσουμε τα επόμενα πέντε ματς και δεν μπορούμε να πάμε εμείς Ευρώπη;».

Οι δηλώσεις του Μαρτίνς

«Κάναμε τα πάντα σήμερα για να είχαμε τελειώσει το παιχνίδι νωρίτερα, με καλύτερο τρόπο και να μην χρειαστεί να υποφέρουμε τόσο. Δεν σκοράραμε στις στιγμές που έπρεπε μέσα στον αγώνα, επίσης κάναμε λάθη και υπήρχε κάποια ανησυχία στο παιχνίδι μας, κάποια ανασφάλεια. Ευτυχώς δημιουργήσαμε αρκετές ευκαιρίες και ήταν τόσες οι ευκαιρίες που θα ήταν άδικο ένα διαφορετικό αποτέλεσμα.

Ίσως θα έπρεπε το αποτέλεσμα να είναι ακόμα καλύτερο, έπρεπε να έχουμε τελειώσει το παιχνίδι νωρίτερα. Θέλω πολύ να ευχαριστήσω τους φιλάθλους που ήταν ακούραστοι από το πρώτο λεπτό, το αποτέλεσμα ήρθε σήμερα γιατί δεν σταματήσαμε ποτέ να το πιστεύουμε.

Το ότι βάλαμε το γκολ της νίκης στο τελευταίο δευτερόλεπτο μας δίνει κουράγιο, δύναμη, είναι κάτι που το χρειαζόμασταν αυτή τη στιγμή, έπρεπε να γυρίσουμε στις νίκες, είναι πολύ σημαντικό για εμάς. Με τέτοιο τρόπο, στα τελευταία δευτερόλεπτα, κερδίζονται ακόμη και τα πρωταθλήματα».

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις