Πέμπτη, 28 Μαρ.
19oC Αθήνα

Ολυμπιακός – ΠΑΣ Γιάννινα: Χωρίς Μπα οι «ερυθρόλευκοι» στη ρεβάνς του Κυπέλλου

Ολυμπιακός – ΠΑΣ Γιάννινα: Χωρίς Μπα οι «ερυθρόλευκοι» στη ρεβάνς του Κυπέλλου
ΦΩΤΟ Intime

Ο Ολυμπιακός θα παραταχθεί χωρίς τον Ουσεϊνού Μπα αλλά και τον Αβραάμ Παπαδόπουλο στην αυριανή (28/4) ρεβάνς των ημιτελικών του Κυπέλλου Ελλάδας στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης».

Ο Πέδρο Μαρτίνς άφησε εκτός αποστολής τον Ουσεϊνού Μπα για τη ρεβάνς του Κυπέλλου Ελλάδας με τον ΠΑΣ Γιάννινα, καθώς ο Αφρικανός στόπερ, αν και είναι σε καλύτερη κατάταση μετά τον τραυματισμό του δεν είναι πλήρως έτοιμος. Εκτός παραμένει και ο τραυματίας, Αβραάμ Παπαδόπουλος.

Η ενημέρωση της ΠΑΕ Ολυμπιακός

Η αποστολή για τη ρεβάνς με τον ΠΑΣ Γιάννινα. Από 24 ποδοσφαιριστές αποτελείται η αποστολή του Ολυμπιακού για τον αγώνα ρεβάνς με τον ΠΑΣ Γιάννινα. Με προπόνηση που διεξήχθη το απόγευμα της Μεγάλης Τρίτης στο Αθλητικό Κέντρο στον Ρέντη ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του Ολυμπιακού για τον αγώνα με τον ΠΑΣ Γιάννινα για την ημιτελική φάση του Κυπέλλου Ελλάδας.Αμέσως μετά το τέλος της ο κ. Πέδρο Μαρτίνς ανακοίνωσε την αποστολή για τον αγώνα της Μεγάλης Τετάρτης, που θα ξεκινήσει στις 19:00 (Cosmote TV) στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης».

Την αποστολή του Ολυμπιακού αποτελούν οι: Σα, Τζολάκης, Καραργύρης, Ανδρούτσος, Λαλά, Ντρέγκερ, Σωκράτης Παπασταθόπουλος, Σεμέδο, Χολέμπας, Ρέαμπτσιουκ, Σουρλής, Εμβιλά, Καμαρά, Μπουχαλάκης, Τιάγκο Σίλβα, Μασούρας, Μπρούμα, Ραντζέλοβιτς, Βρουσάι, Φορτούνης, Βαλμπουενά, Κάιπερς, Χασάν και Ελ Αραμπί.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις