Κυριακή, 5 Μαΐ
22oC Αθήνα

Ολυμπιακός – Πέδρο Μαρτίνς: Σκέψεις απομάκρυνσης

Ολυμπιακός – Πέδρο Μαρτίνς: Σκέψεις απομάκρυνσης

Μπορεί ο Πέδρο Μαρτίνς να ξεκαθάρισε στη συνέντευξη Τύπου ότι δεν υπάρχει στο λεξιλόγιο του η λέξη “παραίτηση” μετά τη συντριβή του Ολυμπιακού από τη Μακάμπι Χάιφα, ωστόσο στο περιβάλλον του Ολυμπιακού υπάρχει η λέξη “απομάκρυνση”.

Ο Ολυμπιακός παρουσίασε κάκιστη εικόνα και στο δεύτερο παιχνίδι με τη Μακάμπι Χάιφα, αποκλείστηκε από τη συνέχεια του Champions League και κυρίως απογοήτευσε τον κόσμο του με την απαράδεκτη εμφάνιση του.

Όπως είναι φυσικό, ο Πέδρο Μαρτίνς έχει γίνει αποδέκτης των περισσότερων αρνητικών σχολίων, με την καρέκλα του στον πάγκο του Ολυμπιακού να “τρίζει” περισσότερο από ποτέ. Ο Πορτογάλος τεχνικός είχε δεχθεί σκληρή κριτική και για τις περσινές εμφανίσεις του Ολυμπιακού, ωστόσο τώρα η κατάσταση μοιάζει μη αναστρέψιμη.

Ο ίδιος ανέλαβε την ευθύνη για την εικόνα του Ολυμπιακού μετά τη συντριβή από τη Μακάμπι Χάιφα, ωστόσο ξεκαθάρισε ότι δεν επιθυμεί να παραιτηθεί.

Το σίγουρο είναι ότι ο Ολυμπιακός καλείται άμεσα να πάρει μία απόφαση, καθώς τα χρονικά περιθώρια είναι στενά. Ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει την Πέμπτη (4/8) τη Σλόβαν Μπρατισλάβας στον πρώτο αγώνα για την πρόκριση στα playoffs του Europa League.

Μένει να φανεί αν ο Πέδρο Μαρτίνς θα καθίσει στον πάγκο του Ολυμπιακού κόντρα στους Σλοβάκους ή θα αποχωρήσει άμεσα από την τεχνική ηγεσία της ομάδας.

Ο ίδιος θεωρεί ότι μπορεί να γυρίσει τον διακόπτη, σε αντίθεση με τον κόσμο της ομάδας. Τον λόγο έχει πλέον η διοίκηση του Ολυμπιακού, η οποία θα αποφασίσει τις επόμενες ώρες για το μέλλον του Πορτογάλου τεχνικού.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις