Πέμπτη, 25 Απρ.
18oC Αθήνα

Ολυμπιακός: Περιμένει Γκαρντ! Στο ακουστικό ο Λεμονής

ΦΩΤΟ Eurokinissi
ΦΩΤΟ Eurokinissi

Ο Ολυμπιακός δεν θα συνεχίσει με τον Βασίλη Βούζα στον πάγκο του, με τη διοίκηση των “ερυθρολεύκων” να ψάχνει για προπονητή πριν τις μεγάλες μάχες με την ΑΕΚ για το Κύπελλο Ελλάδας.

Πρώτος στόχος ήταν ο Φιλίπ Μοντανιέ, ο οποίος, όμως, ήταν αρνητικός να αναλάβει την ομάδα τη δεδομένη χρονική περίοδο. Ο Γάλλος προπονητής ήταν “ζεστός” για το καλοκαίρι, ωστόσο ο Ολυμπιακός θέλει εδώ και τώρα προπονητή.

Ο δεύτερος στόχος των πρωταθλητών Ελλάδας από τη Γαλλία είναι ο Ρενέ Γκαρντ, ο οποίος “κολλάει” κι αυτός στο να αναλάβει τον Ολυμπιακό στην παρούσα φάση, δίχως όμως να έχει απαντήσει οριστικά “όχι” στην πρόταση της ομάδας του Πειραιά. Οι “ερυθρόλευκοι” θα περιμένουν μέχρι και σήμερα την απάντηση του Γκαρντ.

Σε περίπτωση που ναυαγήσει κι αυτή η υπόθεση, τότε ο Ολυμπιακός θα στραφεί σε Έλληνα προπονητή, ο οποίος θα γνωρίζει καλά την ελληνική πραγματικότητα και θα έχει την εμπειρία να διαχειριστεί την κατάσταση που βρίσκονται οι  “ερυθρόλευκοι”. Φήμες θέλουν τον Τάκη Λεμονή να περιμένει στο ακουστικό του, μιας και συγκεντρώνει όλα τα στοιχεία του προπονητή που θέλει ο Ολυμπιακός, ωστόσο από το λιμάνι διαψεύδουν κάθε επαφή με τον πολύπειρο Έλληνα τεχνικό. Μέσα στην ημέρα αναμένεται να ξεκαθαρίσουν τα πράγματα.

ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε