Τρίτη, 23 Απρ.
21oC Αθήνα

Ολυμπιακός: Ποινή τριών αγωνιστικών κεκλεισμένων των θυρών!

ΦΩΤΟ Eurokinissi
ΦΩΤΟ Eurokinissi

Το Πρωτοβάθμιο Μονομελές Πειθαρχικό Όργανο της Superleague επέβαλε ποινή τριών αγωνιστικών κεκλεισμένων των θυρών στον Ολυμπιακό, για τα όσα συνέβησαν στο ημίχρονο του αγώνα με τον Πλατανιά στο “Γ. Καραϊσκάκης”. Η ποινή είναι εφέσιμη.

Με τρεις αγωνιστικές κεκλεισμένων των θυρών τιμωρήθηκε η ΠΑΕ Ολυμπιακός από το πειθαρχικό όργανο της Superleague, για τα γεγονότα στην εντός έδρας αναμέτρηση με τον Πλατανιά για το πρωτάθλημα.

Άξιο αναφοράς, πως οι “ερυθρόλευκοι” είναι τιμωρημένοι με άλλες δυο αγωνιστικές ενόψει της νέας χρονιάς, . Η μία είναι από τον πρώτο ημιτελικό του Κυπέλλου κόντρα στην ΑΕΚ και η άλλη για την συμπεριφορά του Φρανσουά Μοντέστο. Οι Πειραιώτες αναμένεται να καταθέσουν έφεση για να πέσει η ποινή τους…

Ο αθλητικός δικαστής δέχθηκε ότι υπήρξε χρήση βίας εναντίον μελών της αποστολής της χανιώτικης ομάδας, χωρίς όμως να προκληθεί τραυματισμός, κάτι που θα ήταν ιδιαιτέρως επιβαρυντικό για τον Ολυμπιακό. Να σημειωθεί ότι ο αθλητικός δικαστής απέρριψε την πρόσθετη παρέμβαση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ.

Το Πρωτοβάθμιο Μονομελές Πειθαρχικό όργανο πήρε την παρακάτω απόφαση

Α) ΠΑΕ Ολυμπιακός: « Με την παρούσα μας, σας διαβιβάζουμε την υπ’ αριθμ. πρωτ. 14562/16-05-2017 Πειθαρχική Δίωξη του Υπευθύνου Ασκήσεως Διώξεως Ποδοσφαιρικών Αδικημάτων, καλώντας σας συνάμα, όπως παραστείτε ενώπιόν μας, κατά την εκδίκασή της, η οποία προσδιορίσθηκε, κατά την ημερομηνία της 24ης-5-2017, ημέρα Τετάρτη και ώρα 15:00». Επιβάλλει την ποινή της διεξαγωγής αγώνα χωρίς θεατές για τρεις (3) αγωνιστικές ημέρες.

ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε