Παρασκευή, 19 Απρ.
15oC Αθήνα

Ολυμπιακός: «Ψήνεται» επιστροφή Κασάμι – Τα δεδομένα για Μανωλά και Σιόβα

Ολυμπιακός: «Ψήνεται» επιστροφή Κασάμι – Τα δεδομένα για Μανωλά και Σιόβα
ΦΩΤΟ Intime

Ψηλά στα λίστα του Ολυμπιακού φαίνεται πως βρίσκεται ο Παϊτίμ Κασάμι για ενίσχυση στα χαφ, σύμφωνα με φημολογία που έχει αναπτυχθεί και αναπαράγεται από τον έγκριτο Ιταλό δημοσιογράφο, Τζιανλούκα Ντι Μάρτζιο. Ταυτόχρονα «κλεισμένος φαίνεται πως είναι ο Ντελ Καστίγο, ενώ οι «ερυθρόλευκοι» εξετάζουν και την περίπτωση επιστροφής Μανωλά και Σιόβα.

Το δρόμο της επιστροφής για τον Ολυμπιακό παίρνει ο Παϊτίμ Κασάμι, σύμφωνα με όσα ανέφερε ο Τζιανλούκα Ντι Μάρτζιο, προσθέτοντας μάλιστα πως η εξέλιξη αυτή δεν αποτελεί έκπληξη. Όπως μάλιστα σημειώνει σήμερα (12/6) και το «Φως των Σπορ» αναμένονται εξελίξεις με τον μέσο της Βασιλείας τις προσεχε΄ςι ημέρες και πλέον η περίπτωση του Σίντμεϊ Ταβάρες περνάει σε δεύτερο πλάνο.

Την ίδια στιγμή στην Ιταλία γίνεται από χθες (11/6) λόγος για επιθυμία επιστροφής του Κώστα Μανωλά στους «ερυθρόλευκους» και τη διενέργεια των πρώτων επαφών, μεταξύ των δύο πλευρών. Βέβαια η περίπτωση του 30χρνου στόπερ είναι αρκετά δύσκολη, καθώς έχει συμβόλαιο ως το 2024, με ετήσεις αποδοχές ύψους 5 εκατ. ευρώ, ενώ και ο Σπαλέτι έχει ζητήσει την παραμονή του στην ομάδα.

Διαφορετική είναι η κατάσταση με τον Δημήτρη Σιόβα, καθώς είναι δεδομένο πως δεν θα συνεχίσει στην Ουέσκα μετά τον υποβιβασμό της και η ρήτρα του είναι στο 1 εκατ. ευρώ, με δημοσιεύματα από την Ισπανία να ανφέρουν ότι είναι θέμα χρόνου η τελική συμφωνία με τους Πειραιώτες για την επιστροφή του στην ομάδα.

Τέλος «κλεισμένος» φαίνεται να είναι ο Ρομέν Ντελ Καστίγιο, αναφορικά με την ενίσχυση στα άκρα της επίθεσης. Οι «ερυθρόλευκοι» έχουν συμφωνήσει με την Ρεν για τον Γάλλο εξτρέμ και απομένει η έγκριση του Πέδρο Μαρτίνς, ο οποίος ψάνει όμως για καλύτερες λύσεις προς το παρόν.

 

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις