Πέμπτη, 25 Απρ.
22oC Αθήνα

Ολυμπιακός – Ραντνίσκι 11-7: Αποφασιστικό βήμα για το Final-8 του LEN Champions League

Ολυμπιακός – Ραντνίσκι 11-7: Αποφασιστικό βήμα για το Final-8 του LEN Champions League
Intime.gr

Ο Ολυμπιακός δυσκολεύτηκε μόνο στο πρώτο οκτάλεπτο απέναντι στην Ραντνίσκι, έφτασε σε άνετη νίκη στο “Πέτρος Καπαγέρωφ” του Πειραιά (11-7) -την πέμπτη τους στις πρώτες επτά αγωνιστικές και τέταρτη στα ισάριθμα ματς που έχει δώσει μέχρι στιγμής εντός έδρας- και έκανε αποφασιστικό βήμα για την πρόκρισή του στο Final-8 του LEN Champions League.

Ο Ολυμπιακός ήταν εντυπωσιακός και… νικητής στον πρώτο του αγώνα στο 2022 για το LEN Champions League του πόλο. Οι «ερυθρόλευκοι» επέστρεψαν στα “τρίποντα” επικρατώντας άνετα 11-7 της Ραντνίτσκι στο «Πέτρος Καπαγέρφ» για την έβδομη αγωνιστική της φάσης των ομίλων της διοργάνωσης.

Νίκη με την οποία η ομάδα του Θοδωρή Βλάχου ανέβηκε, έστω και προσωρινά, στην κορυφή του πρώτου ομίλου με 16 πόντους (έχοντας πέντε νίκες, μια ισοπαλία και μια ήττα) και στο +2 από την Μπρέσια που παίζει το βράδυ.

Ο Ολυμπιακός δυσκολεύτηκε μόνο στο πρώτο οκτάλεπτο. Η Ραντνίσκι “υποκλίθηκε” στην ανωτερότητα των γηπεδούχων στα τρία επόμενα.

Ο Μουρίκης (3 γκολ) ήταν ο μεγάλος πρωταγωνιστής της αναμέτρησης, έχοντας την πολύτιμη βοήθεια των Φιλίποβιτς, Γενηδουνιά και Φουντούλη. Πλέον, οι Πειραιώτες θα παίξουν εκτός έδρας με την Ραντνίσκι για την πρεμιέρα του δευτέρου γύρου.

Τα οκτάλεπτα: 4-3, 6-4, 7-5, 11-7

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Θοδωρής Βλάχος): Μπίγιατς, Γραμματικός, Γκίλλας, Γενηδουνιάς 2, Φουντούλης 3, Γούβης, Δερβίσης, Μπούσλιε, Μουρίκης 3, Φιλίποβιτς 2, Χρυσοσπάθης, Κολόμβος 1, Ζερδεβάς

ΡΑΝΤΝΙΤΣΚΙ (Ούρος Στεφάνοβιτς): Μιλουτίνοβιτς, Μπράνκοβιτς, Στανόγεβιτς 1, Γιάνκοβιτς 1, Τσουκ 2, Ραντούλοβιτς, Ουκρόπινα 1, Πλιέβανσιτς, Τόχολ, Μίλισιτς 1, Λούκιτς 1, Βρλιτς, Τοντορόφσκι

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις