Σάββατο, 20 Απρ.
13oC Αθήνα

Ολυμπιακός – Σαχτάρ Ντόνετσκ: Ο Νίκος Δένδιας και ο πρέσβης της Ουκρανίας στο «φιλικό ειρήνης»

Ολυμπιακός – Σαχτάρ Ντόνετσκ: Ο Νίκος Δένδιας και ο πρέσβης της Ουκρανίας στο «φιλικό ειρήνης»
Intime.gr

Σπουδαίο φιλικό… ειρήνης στο “Γ. Καραϊσκάκης”, μεταξύ του Ολυμπιακού και της Σαχτάρ Ντόνετσκ. Στο Στο γήπεδο βρέθηκαν πολλές προσωπικότητες της πολιτικής σκηνής της χώρας..

Ο Υπουργός Εξωτερικών, Νίκος Δένδιας βρέθηκε στο “Γεώργιος Καραϊσκάκης” για το φιλικό Ειρήνης του Ολυμπιακού απέναντι στην Σαχτάρ και μίλησε για τη σημαντικότητα αυτού του αγώνα. Στο πλάι του βρέθηκε και ο πρέσβης της Ουκρανίας, Σεργκέι Σουτένκο, ενώ οι δυο άνδρες χαιρέτησαν στη συνέχεια τους παίκτες των δυο ομάδων, πριν τη “σέντρα” του ματς.

«Είναι πολύ σημαντικό, νομίζω, ότι αυτή η επαινετέα πρωτοβουλία της Σαχτάρ ξεκινάει από εδώ, από την Αθήνα και από τον αγώνα με τον Ολυμπιακό. Και είμαι σίγουρος ότι το ελληνικό κοινό θα ανταποκριθεί θερμά σε αυτή την προσπάθεια. Ξαναλέω έχει έναν καλό σκοπό: την ενίσχυση του λαού της Ουκρανίας, την προσπάθεια που κάνει για την ελευθερία και για την εθνική του ανεξαρτησία» επισήμανε σε δήλωσή του πριν από την έναρξη του αγώνα ο Νίκος Δένδιας.

Μάλιστα, υπογράμμισε πως η ελευθερία και η εθνική ανεξαρτησία είναι κάτι που πάντα είναι στην καρδιά των Ελλήνων και έκανε μια μικρή προσωπική σημείωση: «Το γεγονός ότι εγώ, ένας βαθύς Παναθηναϊκός, είμαι σήμερα εδώ δείχνει πόσο σπουδαίο είναι αυτό το πράγμα που γίνεται.»

Στο “Καραϊσκάκης” βρέθηκαν πολλές προσωπικότητες της πολιτικής σκηνής της Ελλάδας όπως ο Υπουργός Μετανάστευσης και Ασύλου, Νότης Μηταράκης, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Ιωάννης Οικονόμου, η Ντόρα Μπακογιάννη, αλλά και ο Υπουργός Επικρατείας, Γιώργος Γεραπετρίτης, ο οποίος μεταξύ άλλων ανέφερε: «Με πρωτοβουλία του Ολυμπιακού, ο αθλητισμός συναντά τον ανθρωπισμό. Η ελληνική πολιτεία στέκεται δίπλα στον ουκρανικό λαό».

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις