Παρασκευή, 19 Απρ.
17oC Αθήνα

Ολυμπιακός – Σαχτάρ Ντόνετσκ: Το κανάλι που θα μεταδώσει το «φιλικό ειρήνης»

Ολυμπιακός – Σαχτάρ Ντόνετσκ: Το κανάλι που θα μεταδώσει το «φιλικό ειρήνης»

Ο Ολυμπιακός ανακοίνωσε τη διεξαγωγή φιλικού αγώνα κόντρα στην ουκρανική Σαχτάρ Ντόνετσκ, με τα έσοδα να πηγαίνουν στην ενίσχυση των Ουκρανών προσφύγων.

Έχοντας σαν κεντρικό μήνυμα το «ποδόσφαιρο για την ειρήνη, να σταματήσει ο πόλεμος στην Ουκρανία», Ολυμπιακός και Σαχτάρ Ντόνετσκ θα τεθούν αντιμέτωποι σε φιλικό αγώνα, που θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 9 Απριλίου στις 21:00 στο “Καραϊσκάκης”.

Η σέντρα του αγώνα ορίστηκε στις 20:00 το βράδυ, ενώ ο αγώνας ανάμεσα στις δύο ομάδες θα μεταδοθεί από το One Channel.

Θυμίζουμε ότι αυτό το σαββατοκύριακο ο Ολυμπιακός δεν έχει αγώνα στα play off της Superleague 1, λόγω των υποχρεώσεων του “δικεφάλου του Βορρά” στο Conference League.

Η ερυθρόλευκη ανακοίνωση αναφέρει:

Το Σάββατο 9 Απριλίου, στις 20:00, ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ θα υποδεχτεί την ουκρανική Σαχτάρ Ντόνετσκ σε έναν διεθνή φιλικό αγώνα για την ειρήνη και τον τερματισμό του πολέμου. Πρόκειται για τον πρώτο από μία σειρά φιλικών αγώνων της ουκρανικής ομάδας με κορυφαίους συλλόγους στην Ευρώπη και στην Αμερική.

Οι φίλαθλοι μπορούν να προσέλθουν στο γήπεδο με το εισιτήριο διαρκείας τους ή με απλό εισιτήριο αξίας 10 ευρώ. Όλα τα έσοδα του αγώνα θα δοθούν για οικονομική στήριξη των προσφύγων.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις