Παρασκευή, 26 Απρ.
16oC Αθήνα

Ολυμπιακός – Σλόβαν Μπρατισλάβας: Νίκη και βάσεις πρόκρισης αναζητούν οι «ερυθρόλευκοι»

Ολυμπιακός – Σλόβαν Μπρατισλάβας: Νίκη και βάσεις πρόκρισης αναζητούν οι «ερυθρόλευκοι»

Ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει απόψε τη Σλόβαν Μπρατισλάβας στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης» (19/8, 22:00, LIVE από το Newsit.gr, MEGA, Novasports 1) στο πρώτο ματς των Play Offs του Europa League με μόνο στόχο τη νίκη που θα τον βάλει σε θέση οδηγού για την πρόκριση στους ομίλους της διοργάνωσης.

Μετά το «κάζο» και τον αποκλεισμό από την συνέχεια του Champions League από την Λουντογκόρετς, οι παίκτες του Ολυμπιακού, καλούνται να βρουν τα ψυχικά και αγωνιστικά αποθέματα, προκειμένου να εξασφαλίσουν μία θέση στους ομίλους του Europa League.

Απόψε (19/08) οι «ερυθρόλευκοι» θα υποδεχθούν την Σλόβαν Μπρατισλάβας από την Σλοβακία και θέλουν ένα σκορ που θα τους καταστήσει φαβορί για την πρόκριση στην επόμενη φάση της διοργάνωσης, με τον Βαγγέλη Μαρινάκη να έχει κάνει ξεκάθαρη τη σημασία και του οικονομικού σκέλους της πρόκρισης στους παίκτες της ομάδας, όταν τους επισκέφτηκε στου Ρέντη. Οι δύο ομάδες είχαν βρεθεί ξανά αντιμέτωπες σε προκριματική φάση και συγκεκριμένα το 2009 για τον 3ο προκριματικό γύρο του Champions League, με τον Ολυμπιακός να προκρίνεται τότε με ισάριθμες νίκες (2-0 εκτός έδρας, 1-0 εντός).

Απόντες για τους πρωταθλητές οι Σεμέδο, Μπα, Τικίνιο, Φορτούνης και λογικά Χασάν, ενώ πολύ μεγαλύτερα προβλήματα απουσιών αντιμετωπίζουν οι Σλοβάκοι, με Ρατάο, Σούλα, Χόλμαν, Αμπένα, Μεντβέντεφ, Ντε Μάρκο και Λόβατ να μην υπολογίζονται από τον Βλάντιμιρ Βάις.

Διαιτητής της αναμέτρησης  θα είναι ο Ιταλός, Μάρκο Γκουίντα, με βοηθούς τους συμπατριώτες του, Φιλίπο Μέλι και Αλμπέρτο Τεγκόνι. Τέταρτος ορίστηκε Ροσάριο Αμπίσο. Υπενθυμίζεται πως δεν υπάρχει VAR.

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις