Πέμπτη, 9 Μαΐ
19oC Αθήνα

Ολυμπιακός: Σοβαρός τραυματισμός για Βάτσλικ – Στο προσκήνιο ο Πασχαλάκης

Ολυμπιακός: Σοβαρός τραυματισμός για Βάτσλικ – Στο προσκήνιο ο Πασχαλάκης
Intime.gr

Ο Τόμας Βάτσλικ θα μείνει στα… πιτς για σημαντικό χρονικό διάστημα κι έτσι ο Ολυμπιακός καλείται να βρει αντικαταστάτη. Ο Αλέξανδρος Πασχαλάκης δείχνει αυτή τη στιγμή να βρίσκεται… προ των πυλών.

Ο Τόμας Βατσλίκ τραυματίστηκε στο ματς της Ελβετίας με την Τσεχία για την τελευταία αγωνιστική της πρώτης κατηγορίας του Nations League και οι εξετάσεις στις οποίες υποβλήθηκε έφεραν άσχημα νέα στον Ολυμπιακό. Ο Τσέχος πορτιέρε έχει υποστεί σοβαρή ζημιά στον ώμο και θα αναγκαστεί να μείνει εκτός γηπέδων για δύο με τρεις μήνες!

Ο Ολυμπιακός χάνει τον βασικό του πορτιέρε και θα κινηθεί, για να τον αντικαταστήσει. Στη μετεγγραφική λίστα των Πειραιωτών βρίσκεται εδώ και καιρό ο Αλέξανδρος Πασχαλάκης (το καλοκαίρι ολοκληρώθηκε το συμβόλαιο του από τον ΠΑΟΚ) ενώ υπάρχει και το όνομα του 32χρονου Νορβηγού Όργιαν Νίλαντ (έχει μείνει ελεύθερος από τη Ρέντινγκ).

Πάντως, ο 33χρονος Πασχαλάκης δείχνει αυτή τη στιγμή το φαβορί για να φορέσει την ερυθρόλευκη φανέλα και -σύμφωνα με δημοσιεύματα- θα περάσει μέχρι την Παρασκευή (30.09) από τις απαραίτητες εξετάσεις, θα υπογράψει διετές συμβόλαιο και θα τεθεί στη διάθεση του Μίτσελ.

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις