Παρασκευή, 29 Μαρ.
17oC Αθήνα

Ολυμπιακός – Στεάουα Βουκουρεστίου 3-1: Προβάδισμα πρόκρισης για τα ημιτελικά του Challenge Cup

Ολυμπιακός – Στεάουα Βουκουρεστίου 3-1: Προβάδισμα πρόκρισης για τα ημιτελικά του Challenge Cup
Intime.gr

Ο Ολυμπιακός επικράτησε της Στεάουα Βουκουρεστίου εντός έδρας με 3-1 σετ έκανε τεράστιο βήμα πρόκρισης στους «4» του Challenge Cup και βλέπει… Παναθηναϊκό σε ευρωπαϊκό ντέρμπι.

Αν και βρέθηκε να χάνει από την Στεάουα Βουκουρεστίου στου Ρέντη, ο Ολυμπιακός επικράτησε με 3-1 στον πρώτο ημιτελικό για το Challenge Cup και πήρε ισχυρό προβάδισμα ενόψει της ρεβάνς στη Ρουμανία (26.01).

Πλέον, το μόνο που έχουν να κάνουν οι “ερυθρόλευκοι”, είναι να πάρουν τουλάχιστον δύο σετ στην έδρα της Στεάουα, για να… περάσουν στα ημιτελικά της διοργάνωσης. Σε περίπτωση που ο Ολυμπιακός ηττηθεί με 3-0 ή 3-1 τότε θα υπάρξει χρυσό σετ.

Εκεί, ο Ολυμπιακός θα αντιμετωπίσει τον νικητή του ζευγαριού Παναθηναϊκός – Όριον, κάτι που σημαίνει πως ένα ευρωπαϊκό ντέρμπι «αιωνίων» είναι πιο πιθανό από ποτέ!

Η ομάδα του Αλμπέρτο Τζουλιάνι έχασε το πρώτο σετ στις λεπτομέρειες (23-25), με τους Ρουμάνους να έχουν 5 άσους σε αυτό το διάστημα (!), μεταξύ των οποίων κι εκείνον του τελευταίου πόντου (στον Ιντάλγκο), αλλά αντεπιτέθηκαν με σφοδρότητα κι έφτασαν στη νίκη με 3-1.

Στη συνέχεια όμως η πειραϊκή ομάδα «πλήρωσε» με το ίδιο νόμισμα τους φιλοξενούμενους, διέλυσε την υποδοχή τους με τα ασύλληπτα σερβίς των Στερν, Ιντάλγκο και Γκουσταβάο και πήρε τα επόμενα τρία σετ με 25-16, 25-16, 25-19.

Τα σετ: 23-25, 25-16, 25-16, 25-19

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις