Πέμπτη, 28 Μαρ.
24oC Αθήνα

Ολυμπιακός: Στην Αθήνα ο Γουέμπερ! “Ήρθα να παίξω το παιχνίδι μου”

Ολυμπιακός: Στην Αθήνα ο Γουέμπερ! “Ήρθα να παίξω το παιχνίδι μου”
ΦΩΤΟ eurokinissi

Στην Αθήνα βρίσκεται από το μεσημέρι της Παρασκευής (8/2) ο Μπριάντε Γουέμπερ, για λογαριασμό του Ολυμπιακού. “Ο κόσμος θα πρέπει να περιμένει πάθος”, δήλωσε.

Έτοιμος να πιάσει δουλειά με τη φανέλα του Ολυμπιακού είναι ο Μπριάντε Γουέμπερ. Ο Αμερικανός γκαρντ ήρθε στην Ελλάδα το μεσημέρι της Παρασκευής (8/2) για να ενσωματωθεί στη νέα ομάδα του και να ενισχύσει την περιφερειακή γραμμή των “ερυθρόλευκων”.

Στις πρώτες δηλώσεις, ο Γουέμπερ τόνισε πως ήρθε στον Ολυμπιακό για να παίξει το παιχνίδι του, αλλά και για να βγάλει ενέργεια πάνω στο παρκέ.

«Ήρθα για να παίξω το παιχνίδι μου. Αγαπώ το μπάσκετ και δεν έχω προσδοκίες. Για μένα είναι το ίδιο είτε παίζω στην Ευρώπη είτε στις ΗΠΑ. Η αγάπη για το άθλημα μετράει.

Μπορώ να βοηθήσω την ομάδα στην πρόοδό της και να κάνω πολλά διαφορετικά πράγματα. Πέρα από μπάσκετ μπορώ να βοηθήσω και στο ψυχολογικό κομμάτι. Μίλησα με τον κόουτς και πριν από μία εβδομάδα και πριν από λίγο.

Ο κόσμος θα πρέπει να περιμένει πάθος. Είμαι ένας παίκτης που βγάζει ενέργεια και πάντα χαμογελάω, άρα θα με δουν να χαμογελάω πάντα», τόνισε ο Αμερικανός άσος.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις