Πέμπτη, 25 Απρ.
21oC Αθήνα

Ολυμπιακός: Στην Αθήνα ο Μεριά! Υπογράφει και ανακοινώνεται από τους Πειραιώτες [pics]

Ολυμπιακός: Στην Αθήνα ο Μεριά! Υπογράφει και ανακοινώνεται από τους Πειραιώτες [pics]
ΦΩΤΟ Eurokinissi

Τα ξημερώματα του Σαββάτου (28/07), ο Γιασίν Μεριά έφθασε στο αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος για λογαριασμό του Ολυμπιακού και εντός της ημέρας, αναμένεται να ολοκληρώσει τη μετεγγραφή του στον Ολυμπιακό, υπογράφοντας το νέο του συμβόλαιο.

“Πάτησε” Ελλάδα το νέο μετεγγραφικό απόκτημα του Ολυμπιακού, ο Γιασίν Μεριά, για τον οποίο οι “ερυθρόλευκοι” ετοιμάζονται να καταβάλουν το ποσό των 2 εκατ. ευρώ για να τον αποκτήσουν από την ομάδα του. Μέσα στην ημέρα υπογράφει ο παίκτης.

Ο νέος κεντρικός αμυντικός των Πειραιωτών προέρχεται από το πρωτο Μουντιάλ της καριέρας του, αφού ήταν στις βασικές επιλογές της Εθνικής Τυνησίας στο Μουντιάλ της Ρωσίας. Στην ομάδα του Πέδρο Μαρτίνς δε, υπολογίζεται για τη βασική ενδεκάδα και την κάλυψη των κενών στην άμυνα, μετά και τη δυσαρέσκεια που υπάρχει για το έτερο μετεγγραφικό απόκτημα, τον Ρόντερικ Μιράντα.

Ο Ολυμπιακός τα έχει βρει μάλιστα με την ομάδα του, τη Σφαξιέν της πατρίδας του και αναμένεται πλέον η υπογραφή του παίκτη στο νέο του συμβόλαιο για να ανακοινωθεί και τυπικά η μετεγγραφή του στους “ερυθρόλευκους”.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις