Πέμπτη, 25 Απρ.
18oC Αθήνα

Ολυμπιακός: Στην Αθήνα ο Ρόμπερτς! “Να φέρω τίτλους”

Ολυμπιακός: Στην Αθήνα ο Ρόμπερτς! “Να φέρω τίτλους”
ΦΩΤΟ Eurokinissi

Ο Μπράιαν Ρόμπερτς βρίσκεται από το πρωί της Παρασκευής στην Ελλάδα για λογαριασμό του Ολυμπιακού. Στις πρώτες του δηλώσεις, ο νέος γκαρντ των Πειραιωτών εμφανίστηκε ενθουσιασμένος κι ανυπόμονος να πιάσει δουλειά με τους “ερυθρόλευκους”.

Ο Ρόμπερτς τόνισε αρχικά: “Είμαι ενθουσιασμένος που βρίσκομαι εδώ. Ξέρω την φήμη και το όνομα που έχει ο Ολυμπιακός, όχι μόνο στην Ελλάδα αλλά και σε όλο τον κόσμο. Είμαι ενθουσιασμένος, η οικογένειά μου είναι ενθουσιασμένη και ανυπομονώ να αρχίσουμε”.

Για τον Βασίλη Σπανούλη, υποστήριξε: “Όταν ήμουν εδώ την πρώτη φορά, το όνομά του ήταν ακόμα μεγάλο και ακόμα κάνει τα… δικά του. Ανυπομονώ να γίνω συμπαίκτης του, ξέρω πόσο ανταγωνιστικός είναι”.

Για τη συμβουλή του Χάινς, ανέφερε: “Τον πήρα τηλέφωνο και τον ρώτησα τι σκέφτεται και μου είπε: “Θα το αγαπήσεις. Παίξε σκληρά, με πάθος και όλοι θα σε αγαπήσουν. Επίσης, νίκησε τον Παναθηναϊκό”.

Για την Ευρωλίγκα: “Ακόμα παρακολουθώ την Ευρωλίγκα, ακόμα κι αν δεν έπαιξα τα τελευταία χρόνια. Το γεγονός ότι ο Ολυμπιακός ήταν στον τελικό δύο φορές τα τελευταία τρία χρόνια, νομίζω, με έκανε να θέλω να έρθω εδώ ακόμα περισσότερο και να να φέρω τίτλους”.

Για τους οπαδούς του Ολυμπιακού: “Το να παίζεις μπροστά σε ένα ενθουσιώδες κοινό και να είσαι μέρος τους αποτελεί μεγάλο πλεονέκτημα… Πραγματικά ανυπομονώ να ξεκινήσει η σεζόν και να παίξουμε το πρώτο παιχνίδι στην έδρα μας”.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις