Κυριακή, 5 Μαΐ
16oC Αθήνα

Ολυμπιακός: Στην Ελλάδα ο Ντανιέλ Ποντένσε

Ολυμπιακός: Στην Ελλάδα ο Ντανιέλ Ποντένσε

Στην Ελλάδα για λογαριασμό του Ολυμπιακού βρίσκεται από το πρωί της Τρίτης (5/9) ο Ντανιέλ Ποντένσε, γνωρίζοντας την αποθέωση από τους φίλους των Πειραιωτών στο αεροδρόμιο.

Ο Ντανιέλ Ποντένσε έκανε την εμφάνιση του λίγο μετά τις 8 το πρωί και γνώρισε την αποθέωση από τους φίλους του Ολυμπιακού, οι οποίοι πήγαν στο αεροδρόμιο για να υποδεχθούν τον Πορτογάλο εξτρέμ.

Κατά την άφιξή του, ο 28χρονος ποδοσφαιριστής μίλησε στους εκπροσώπους Τύπου και δήλωσε: “Είμαι πολύ χαρούμενος που βρίσκομαι εδώ. Περίμενα αυτή την στιγμή απ’ όταν πήγα στην Αγγλία. Δεν περίμενα ότι θα γίνει τόσο σύντομα, αλλά έτσι συνέβη. Είμαι ευγνώμων στους κ.κ. Βαγγέλη και Μιλτιάδη Μαρινάκη που το έκαναν πραγματικότητα. Είμαι πολύ χαρούμενος”.

Για το μήνυμα που θέλει να στείλει στους φίλους του Ολυμπιακού που τον υποδέχθηκαν: “Ελπίζω να τους το ανταποδώσω μέσα στο γήπεδο. Να τους προσφέρω χαρά και να απολαύσουμε όμορφες στιγμές στο Καραϊσκάκης”.

Για το γεγονός ότι είχε υποσχεθεί ότι θα επιστρέψει κι αν είναι έτοιμος να δείξει και πάλι την αξία του: “Είμαι έτοιμος και θέλω να δείξω μέσα στο γήπεδο γιατί επέστρεψα. Είμαι στην καλύτερη κατάσταση της καριέρας μου και γι’ αυτό το λόγο ήθελα να έρθω εδώ. Για να δείξω και πάλι την ποιότητά μου”.

Ο Ολυμπιακός και η Γουλβς τα βρήκαν για τον δανεισμό του Ποντένσε με οψιόν αγοράς για το επόμενο καλοκαίρι.

Το συμβόλαιο του παίκτη με την αγγλική ομάδα ολοκληρωνόταν το καλοκαίρι του 2024, με τον Πορτογάλο να υπογράφει επέκταση του τρέχοντος συμβολαίου του για να μπορέσει να προχωρήσει η διαδικασία.

Εντυπωσίασε με τη φανέλα του Ολυμπιακού

Ο Ντάνιελ Ποντένσε στον Ολυμπιακό είχε 68 αγώνες με 13 γκολ και 14 ασίστ, προερχόμενος από τη Σπόρτινγκ.

Οι εξαιρετικές εμφανίσεις του με τους Πειραιώτες τον οδήγησαν σε μία σπουδαία μεταγραφή στη Γουλβς, έχοντας με την αγγλική ομάδα 105 αγώνες με 16 γκολ και 9 ασίστ. 

 

 

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις