Σάββατο, 20 Απρ.
13oC Αθήνα

Ολυμπιακός: Τα δεδομένα για Έντουαρντς και το σενάριο για Ντάλμπερτ

Ολυμπιακός: Τα δεδομένα για Έντουαρντς και το σενάριο για Ντάλμπερτ

Σε πρώτο στόχο του Ολυμπιακού για την θέση του εξτρέμ έχει εξελιχθεί ο Μάρκους Έντουαρντς της Γκιμαράες με τους Πειραιώτες να αναμένεται να καταθέσουν πρόταση στους Πορτογάλους για την απόκτηση του 50% των δικαιωμάτων του παίκτη. Τουρκικά δημοσιεύματα «μπλέκουν» τους «ερυθρόλευκους» με την περίπτωση Ντάλμπερτ.

Ο Μάρκους Έντουαρντς προσπερνά τον Ρόνι Λόπες στην… στροφή, όπως φαίνεται, αφού αρέσει πολύ στο Πέδρο Μαρτίνς και ο Ολυμπιακός είναι έτοιμος να καταθέσει πρόταση στην Γκιμααράες για την απόκτησή του. Επίσημες επαφές δεν έχουν ξεκινήσει ακόμα με την αρχική διαφορά που προκύπτει από την κρούση των Πειραιωτών στους Πορτογάλου να είναι μεγάλη, αφού αξιώνουν 10 εκατ. ευρώ για το 50% των δικαιωμάτων του Άγγλους άσου (Το άλλο 50% συνεχίζει να το διατηρεί η Τότεναμ) ενώ ο Ολυμπιακός φέρεται διατεθειμένος να δώσει 5 εκατ. συν τον Πέπε ή τον Τιάγκο Σλιλβα.

Την ίδια στιγμή στο Λιμάνι συνεχίζουν να ψάχνουν και για αριστερό μπακ με το όνομα του Ντάλμπερτ της Ίντερ να έρχεται στο προσκήνιο, αφού σύμφωνα με τουρκικά δημοσιεύματα, ο Ολυμπιακός αποτελεί τον κύριο ανταγωνιστή της Τράμπζονσπορ για τον 27χρονο Βραζιλιάνο. Θυμίζουμε πάντως ότι οι Πειραιώτες τσεκάρουν και τον Χοακίν Πικέρες της Πενιαρόλ. 

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις