Παρασκευή, 26 Απρ.
17oC Αθήνα

Ολυμπιακός: Την Τετάρτη ανακοινώνεται ο Μίτσελ – Υποψήφιος για επικεφαλής σκάουτινγκ ο Ανιγκό

Ολυμπιακός: Την Τετάρτη ανακοινώνεται ο Μίτσελ – Υποψήφιος για επικεφαλής σκάουτινγκ ο Ανιγκό

Ο Ολυμπιακός αναμένεται να ανακοινώσει την Τετάρτη (21/9) την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας από τον Μίτσελ, με τον  Ισπανό τεχνικό να κάνει το απόγευμα της ίδιας μέρας την πρώτη του προπόνηση με την ομάδα. Υποψήφιος για τη θέση του επικεφαλής του τμήματος σκάουτινγκ ο Ανιγκό.

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στον Ολυμπιακό μετά την λύση της συνεργασίας με τον Κάρλος Κορμπεράν. Οι ερυθρόλευκοι μετά από ενδελεχή αναζήτηση για τη θέση του προπονητή, κατέληξαν στον παλιό γνώριμο στο ερυθρόλευκο στρατόπεδο, Μίτσελ.

Ο Ισπανός τεχνικός έφτασε στην Ελλάδα το μεσημέρι της Τρίτης, ενώ στη συνάντηση που είχε με τον Βαγγέλη Μαρινάκη συμφώνησαν στους όρους συνεργασίας του συμβολαίου του.

Ο Μίτσελ αναμένεται να υπογράψει συμβόλαιο διετούς διάρκειας, ενώ την Τετάρτη (21/9) στις 18:00 θα πραγματοποιήσει την πρώτη του προπόνηση .

Την ίδια ώρα, εκτός από τις εξελίξεις στο θέμα του προπονητή, ίσως υπάρξει λευκός καπνός και για τη θέση του επικεφαλής του τμήματος σκάουτινγκ, με τον Ζοσέ Ανιγκό να κερδίσει έδαφος για να αναλάβει τη θέση την οποία κατείχε μέχρι πρότινος, ο Φρανσουά Μοντέστο.

Υπενθυμίζεται ότι ο Ανιγκό έχει υπάρξει προπονητής της Μαρσέιγ, ενώ έχει προπονήσει και ομάδες της Super League 1, όπως ο Πανιώνιος και ο Λεβαδειακός.

Παράλληλα διετέλεσε επικεφαλής του τμήματος σκάουτινγκ της Νότιγχαμ Φόρεστ τη περίοδο 2019/2020.

 

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις