Τρίτη, 19 Μαρ.
13oC Αθήνα

Ολυμπιακός: Το 16χρονο «διαμάντι» του Μαρτίνς και η περίπτωση Λιβάγια

Ολυμπιακός: Το 16χρονο «διαμάντι» του Μαρτίνς και η περίπτωση Λιβάγια
ΦΩΤΟ Intime

O Ολυμπιακός έχει ήδη στεφθεί πρωταθλητής Ελλάδας με 7 αγωνιστικές να απομένουν για τη λήξη των Play Offs και ο Πέδρο Μαρτίνς έχει στο μυαλό του πλέον τις δοκιμές και τις ευκαιρίες σε ταλέντα, όπως ο 16χρονος Αλέξανδρος Καλογερόπουλος, ενώ η διοίκηση της ομάδας φαίνεται να «τσεκάρει» την περίπτωση του Μάρκο Λιβάγια ως προς τα μετεγγραφικά.

Ο 16χρονος στόπερ Αλέξανδρος Καλογερόπουλος από τις ακαδημίες του Ολυμπιακού φέρεται πως έχει κερδίσει τον Πέδρο Μαρτίνς. Ο νεαρός που εντοπίστηκε και αποκτήθηκε από τον Αστέρα Τρίπολης, έχει εντυπωσιάσει τον Πορτογάλο τεχνικό και έδω και κάποιο διάστημα προπονείται με την πρώτη ομάδα, ενώ δεν αποκλείεται να τον δούμε να κάνει το ντεμπούτο του στην Superleague σε κάποιο από τα εναπομείναντα ματς των Play Offs .

Από εκεί και πέρα κινητικότητα έχει αρχίσει να υπάρχει και στα μετεγγραφικά, αφού σύμφωνα με όσα αναφέρει σήμερα (17/4) η Sportime, ο Ολυμπιακός φέρεται να τσεκάρει την περίπτωση του πρώην άσου της ΑΕΚ -και νυν της Χάιντουκ Σπλιτ- Μάρκο Λιβάγια, χωρίς ωστόσο να υπάρχει οτιδήποτε επίσημο αναφορικά με πρόταση ή επαφές.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις