Παρασκευή, 29 Μαρ.
23oC Αθήνα

Ολυμπιακός – Τσεντεβίτα: Ο Χάκετ δεν πιστεύει ότι είναι συμπαίκτης του Σπανούλη

ΦΩΤΟ NEWSPORTS
ΦΩΤΟ NEWSPORTS

Η Ευρωλίγκα δεν επιτρέπει λάθη τονίζει ο Ντάνιελ Χάκετ ενόψει της αποψινής (21:45) πρεμιέρας του Ολυμπιακού στη φετινή διοργάνωση, κόντρα στην Τσεντεβίτα.

Ο 28χρονος γκαρντ μίλησε στην εφημερίδα «Goal»  και δήλωσε ικανοποιημένος που ανήκει στον Ολυμπιακό, ενώ μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον αρχηγό των Πειραιωτών, Βασίλη Σπανούλη.

Αναλυτικά μίλησε για:

-το αν είναι «πεινασμένος» για διάκριση στην Ευρωλίγκα: «Με τη Σιένα είχαμε φθάσει μέχρι το Top-16 και με την Αρμάνι Μιλάνο στα play-off, όπου αποκλειστήκαμε από τη μετέπειτα πρωταθλήτρια Μακάμπι Τελ Αβίβ. Ο Ολυμπιακός είναι πετυχημένη ομάδα. Διαθέτει ένα επιτυχημένο και δοκιμασμένο εδώ και πολλά χρόνια σύστημα».

-το νέο κεφάλαιο στην καριέρα του: «Είμαι περήφανος που ανήκω και δουλεύω με αυτήν την ομάδα. Είναι τεράστια ευκαιρία να γίνω καλύτερος. Έγινε μέρος ενός συστήματος, όπως είπα προηγουμένως, το οποίο διαθέτει τον τρόπο να διακρίνεται. Κάθε ημέρα σημαίνει και σκληρή δουλειά και να δίνω τον καλύτερο εαυτό μου».

-τον Βασίλη Σπανούλη: «Είναι τόσο ήρεμος, συγκεντρωμένος και πολύ προσγειωμένος. Κάθε προπόνηση μαζί του, μου επιβεβαιώνει τη φήμη που έχει. Εκείνη του αθλητή που μοχθεί και δουλεύει πάρα πολύ. Η πρώτη φορά που βρέθηκα απέναντι του ήταν πριν από τρία χρόνια, σε μια αναμέτρηση της Σιένα με τον Ολυμπιακό. Ακόμη δεν μπορώ να πιστέψω ότι είμαστε πλέον συμπαίκτες».

-την φετινή Ευρωλίγκα: «Είναι πάντα δύσκολη. Είναι μια Λίγκα που δεν επιτρέπει πολλά λάθη. Όλες οι ομάδες είναι καλά προετοιμασμένες και φροντίζουν να έχουν βάθος στον πάγκο τους. Είμαστε οι φιναλίστ και αυτό σημαίνει ότι κουβαλάμε ένα σημαντικό φορτίο και έχουμε ένα μεγάλο στόχο. Πάνω σε αυτόν δουλεύουμε για να γίνουμε καλύτεροι».

-την προσπάθεια που έκανε να συνεχίσει στο NBA: «Γνώριζα το ενδιαφέρον του Ολυμπιακού, αλλά ήθελα να δοκιμάσω στο NBA. Συναντήθηκα και μίλησα με τον κόουτς. Χρειάστηκα περίπου μια ώρα για να αποφασίσω. Το έκανα δίχως πολλή σκέψη. Ο κόουτς ήταν ξεκάθαρος στο τι ήθελε από εμένα. Ποιος ήταν ο ρόλος μου στην ομάδα. Χαίρομαι που μπορώ να τον βοηθήσω σε όσα έχει θέσει ως στόχο».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

 

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε