Πέμπτη, 25 Απρ.
19oC Αθήνα

Ολυμπιακός – ΤΣΣΚΑ Μόσχας: Η άποψη του Ιτούδη για τους πρωταθλητές Ελλάδας!

ΦΩΤΟ ΑΠΕ
ΦΩΤΟ ΑΠΕ

Η ΤΣΣΚΑ Μόσχας αντιμετωπίζει αύριο (3/11, 21:00) τον Ολυμπιακό στο ΣΕΦ, στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής της Euroleague. O τεχνικός της ρωσικής ομάδας, Δημήτρης Ιτούδης, σε δήλωσή του στην ιστοσελίδα της διοργάνωσης, έπλεξε το εγκώμιο των “ερυθρόλευκων”, ενώ υπογράμμισε το βαθμό δυσκολίας της αναμέτρησης.

Συγκεκριμένα ο Έλληνας προπονητής δήλωσε: «Ο Ολυμπιακός είναι μια καλή ομάδα με ξεκάθαρο αγωνιστικό πλάνο. Αυτή την χρονιά αλλάξε δραματικά αρκετά πράγματα, τόσο στην άμυνά του όσο και στην επίθεση. Η επίθεσή του εξαρτάται πολύ απο το τρανζίσιον και τα επιθετικά ριμπάουντ, ενώ στηρίζεται πολύ στο σωματικό παιχνίδι. Περιμένουμε ένα δύσκολο αγώνα, αλλά πάμε να παλέψουμε».

Απο την πλευρά του ο πρώην παίκτης των πρωταθλητών Ελλάδας, Μίλος Τεόντοσιτς, δήλωσε: «Είναι πάντα ευχαρίστησή μου να επιστρέφω στον Πειραιά, αλλά περιμένω μια μεγάλη μάχη. Ο Ολυμπιακός και οι φίλαθλοί του σε ωθούν να παίζεις στο υψηλότερο επίπεδο για να μπορέσεις να πάρεις τη νίκη, και αυτό είναι κάτι που θέλουμε σε κάθε αγώνα. Είναι αθλητικοί, τρέχουν πολύ και παλεύουν για τα ριμπάουντ, γι΄ αυτό θα πρέπει να προσέξουμε πολύ στην άμυνα και να επιβάλλουμε το ρυθμό μας».

ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε