Πέμπτη, 28 Μαρ.
22oC Αθήνα

Ολυμπιακός Β: Αφαίρεση 5 βαθμών για φέτος αλλά και τη νέα σεζόν στη Super League 2

Ολυμπιακός Β: Αφαίρεση 5 βαθμών για φέτος αλλά και τη νέα σεζόν στη Super League 2
Intime.gr

Η Super League 2 ανακοίνωσε την ποινή που επιβλήθηκε στον Ολυμπιακό Β‘, για την αποχώρηση της ομάδας από τον αγώνα με την Athens Kallithea FC.

Θυμίζουμε ότι ο Ολυμπιακός Β είχε αποχωρήσει από τον αγώνα με την Athens Kallithea FC -τον Δεκέμβριο του 2022- ως ένδειξη διαμαρτυρίας για τη διαιτησία που είχε στην αναμέτρηση της Super League 2.

Η διοργανώτρια επέβαλε στους Πειραιώτες ποινή αφαίρεσης πέντε βαθμών από την εφετινή σεζόν αλλά και την επόμενη, όπως και χρηματικό πρόστιμο ύψους 70.000€.

Υπενθυμίζεται πως η Β’ ομάδα του Ολυμπιακού είχε αποχωρήσει επίσης από τον αγώνα με την Κηφισιά στις 7 Ιανουαρίου.

Η απόφαση:

Το Πρωτοβάθμιο Μονομελές Πειθαρχικό Όργανο της Ένωσης Επαγγελματικού Ποδοσφαίρου Α2 Εθνικής Κατηγορίας έλαβε τις παρακάτω αποφάσεις:

• ΔΕΧΕΤΑΙ ότι η ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Β ευθύνεται για την αποδιδόμενη σε αυτήν πειθαρχική παράβαση της υπαίτιας αποχώρησης από το γήπεδο χωρίς ο διαιτητής να έχει διακόψει τον αγώνα και να έχει δώσει σχετική εντολή μετά την έναρξή του, με συνέπεια να μην τελεστεί ο αγώνας με υπαιτιότητά της.

ΕΠΙΒΑΛΛΕΙ στην ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Β τις ποινές: α) την απώλεια του αγώνα με την ΠΑΕ ATHENS KALLITHEA FC με τέρματα 0-3, β) την αφαίρεση πέντε βαθμών από την τρέχουσα αγωνιστική περίοδο 2022-2023 και πέντε βαθμών από την επόμενη αγωνιστική περίοδο 2023-2024 και γ) την χρηματική ποινή των 70.000€.

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις