Πέμπτη, 28 Μαρ.
20oC Αθήνα

Ολυμπιακός – Βαγγέλης Μαρινάκης: Η ομιλία στους παίκτες

Ολυμπιακός – Βαγγέλης Μαρινάκης: Η ομιλία στους παίκτες
ΦΩΤΟ intime αρχείου

Ο Ολυμπιακός υποδέχεται την Κυριακή (03/04, 20:00, LIVE από το Newsit.gr) την ΑΕΚ για την τρίτη αγωνιστική των play off της Superleague 1 και ο Βαγγέλης Μαρινάκης βρέθηκε στο Ρέντη, για να μιλήσει στους παίκτες πριν από το ντέρμπι του “Καραϊσκάκης”.

Ο “ισχυρός άνδρας” των Πειραιωτών θέλησε να “ντοπάρει” τους παίκτες του Πέδρο Μαρτίνς, για ένα δυνατό φίνις στη σεζόν, με τον Ολυμπιακό να θέλει να κλείσει τη σεζόν με δύο τίτλους στην Ελλάδα.

Η ομιλία του Μαρινάκη στους παίκτες

«Το παιχνίδι της Κυριακής και όλα τα παιχνίδια από εδώ και πέρα είναι τελικοί, θέλω να δώσετε τον καλύτερό σας εαυτό για να ανταποδώσουμε τη στήριξη που μας έχει προσφέρει ο κόσμος μας όλη τη χρονιά. Να παίζετε με πάθος και να τα δίνετε όλα σε κάθε παιχνίδι και να είστε συγκεντρωμένοι εντός και εκτός γηπέδου.

Μπροστά μας έχουμε μόνο τελικούς, μέχρι και τον τελικό του Κυπέλλου, ώστε μετά να έχετε τη δυνατότητα να ξεκουραστείτε, γιατί είναι η τρίτη σεζόν που παίζετε ασταμάτητα. Όλη αυτή η μεταγραφολογία να μην σας επηρεάζει γιατί δεν ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα. Εσάς εμπιστευόμαστε, εσείς είστε οι καλύτεροι, δείξτε το στο γήπεδο, δώστε τα όλα για τον Ολυμπιακό μας».

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις