Παρασκευή, 26 Απρ.
19oC Αθήνα

Ολυμπιακός – Βαγγέλης Μαρινάκης σε Στιβ Μπένετ: «Λέτε παραμύθια στον κόσμο – Βρες καλούς διαιτητές»

Ολυμπιακός – Βαγγέλης Μαρινάκης σε Στιβ Μπένετ: «Λέτε παραμύθια στον κόσμο – Βρες καλούς διαιτητές»
ΦΩΤΟ intime

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης απευθύνθηκε και προσωπικά στον Στιβ Μπένετ, κατά τη διάρκεια της σύσκεψης των ομάδων των πλέι οφ της Super League 1 στην ΕΠΟ,

Σηκώνοντας τους “τόνους”, ο Βαγγέλης Μαρινάκης υποστήριξε ότι στόχος του Μπένετ είναι να τοποθετηθούν Έλληνες διαιτητές και να ορίζονται από τον Μάνταλο, ενώ ζήτησε από τον αρχιδιαιτητή της ΚΕΔ να φέρει elite διαιτητές για να μην αλλοιωθεί κι άλλο το πρωτάθλημα. Επισήμανε δε ότι “δεν θα αφήσουμε την ομάδα να πάει σε σφαγή”.

Οι ατάκες του Μαρινάκη

«Πρέπει να σηκώσεις τα τηλέφωνα να μιλήσεις με όλες τις Ομοσπονδίες, με όλους τους διαιτητές που γνωρίζεις αυτά τα 30 χρόνια που μας είπες στο βιογραφικό σου, το οποίο βέβαια έπρεπε να μας δώσεις τον Αύγουστο και όχι τώρα.

Όμως στην πραγματικότητα εσύ επίτηδες δεν φέρνεις καλούς διαιτητές για τον απλούστατο λόγο ότι θέλεις να φτάσουμε στο συμπέρασμα ότι οι Έλληνες είναι καλύτεροι. Και έτσι να ορίζει ο Μάνταλος τους φίλους του όπως κάνει μέχρι σήμερα.

Σου ξέφυγε και είπες κάτι κόντρα σε όσα έχουμε συμφωνήσει ως Big-4 και κόντρα σε όσα έχουμε ψηφίσει σε επίπεδο επιτροπής επαγγελματικού ποδοσφαίρου και στην Εκτελεστική Επιτροπή της ΕΠΟ. Σας λέμε να βοηθήσουμε όλοι να έρθουν καλοί διαιτητές αφού δεν μπορείτε.

Λέτε παραμύθια στον κόσμο – και λες παραμύθια – ότι τους διαιτητές θα τους φέρνει ο Ολυμπιακός ή θα τους φέρνει ο Μαρινάκης. Βρείτε τους λοιπόν μόνοι σας. Αλλά να ξέρετε ότι αν δεν έρθουν elite διαιτητές και τοπ διαιτητές πρώτης κατηγορίας από τοπ – κορυφαία πρωταθλήματα εμείς δεν θα αφήσουμε την ομάδα να πάει σε “σφαγή”. Αρκετά έχει αλλοιωθεί το πρωτάθλημα.

Το ξαναλέμε γιατί κάνετε ότι δεν καταλαβαίνετε. Elite διαιτητές ή διαιτητές από την πρώτη κατηγορία και μόνο από τα δέκα κορυφαία πρωταθλήματα. Σε αυτά τα κούφια λόγια και τις ανακοινώσεις να έρχονται διαιτητές από όλη την πρώτη κατηγορία, εμείς δεν συμφωνούμε.

Και ο Νταμπάνοβιτς πρώτη κατηγορία είναι. Έτσι θέλετε να πάει το πρωτάθλημα; Πιστεύετε ότι θα τελειώσει; Ξαναλέω λοιπόν κ. Μπένετ. Δεν ξέρω τι θα κάνεις. Βρες καλούς διαιτητές στα χαρακτηριστικά που σου είπαμε. Στο ζητάνε όλες οι ομάδες και δεν έχεις καμία δικαιολογία. Και το ότι παραδέχτηκες ότι ο Μάνταλος είναι αντιπρόεδρός σου και κάνει τους ορισμούς, είναι κάτι που το ξέρει όλη η Ελλάδα. Έτσι εξηγείται γιατί κάποιοι ήξεραν τους ορισμούς μέρες πριν».

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις