Παρασκευή, 3 Μαΐ
24oC Αθήνα

Ολυμπιακός – Βαλένθια: Να σταματήσει τη φετινή ισπανική «κακοδαιμονία» στο ΣΕΦ

Ολυμπιακός – Βαλένθια: Να σταματήσει τη φετινή ισπανική «κακοδαιμονία» στο ΣΕΦ
Eurokinissi

Ο Ολυμπιακός θέλει να συνεχίσει τις καλές του εμφανίσεις στη Euroleague, στο must-win παιχνίδι κόντρα στη Βαλένθια, για την 14η αγωνιστική της διοργάνωσης (21:15, Newsit.gr, Novasports Prime) και να πάρει την πρώτη του φετινή νίκη κόντρα σε ισπανική ομάδα.

Ολυμπιακός και Βαλένθια ισοβαθμούν με ρεκόρ 7-6 και η αποψινή μεταξύ τους αναμέτρηση, στο ΣΕΦ (21:15), για την 14η αγωνιστική, μπορεί ν’ αποδειχτεί ιδιαίτερα σημαντική στην προσπάθεια για παρουσία στην πρώτη οκτάδα της Euroleague.

Η ομάδα του Γιώργου Μπαρτζώκα επέστρεψε στις νίκες απέναντι στην Μπάγερν Μονάχου, στο δεύτερο ματς της «διαβολοβδομάδας» που πέρασε. Ο Έλληνας κόουτς είχε για πρώτη φορά όλους τους παίκτες στη διάθεσή του στην προπόνηση της Τετάρτης (13/12), συμπεριλαμβανομένου του Ναζ Μήτρου-Λονγκ, αν και ο γκαρντ των «ερυθρόλευκων» δεν έχει ακόμη δικαίωμα συμμετοχής. Ούτε στη Euroleague, ούτε στην Ελλάδα… εν αναμονή της έκδοσης του ελληνικού διαβατηρίου του.

Κι ενώ ο Ολυμπιακός διεκδικεί τη δεύτερη διαδοχική νίκη του, η ομάδα του Άλεξ Μουμπρού αναζητά στο Φάληρο, μία 3η διαδοχική. Η Βαλένθια πήρε και τα δύο ματς στην πρόσφατη «διαβολοβδομάδα», απέναντι στον Ερυθρό Αστέρα επί ισπανικού εδάφους (85-81) και στην έδρα της Βιλερμπάν (55-78).

Ο Ολυμπιακός θέλει να “σπάσει” και την ισπανική… κακοδαιμονία που τον ταλαιπωρεί φέτος αφού έχει ηττηθεί στα ματς που υποδέχθηκε στο ΣΕΦ τις Μπαρτσελόνα, Μπασκόνια και Ρεάλ Μαδρίτης και παράλληλα να πάρει “εκδίκηση” για την περσινή του εντός έδρας ήττα από την Βαλένθια.

Διαιτητές της αναμέτρησης θα είναι οι Σρέτεν Ράντοβιτς (Κροατία), Ζοζέφ Μπισάνγκ (Γαλλία) και Σέρτζιο Σίλβα (Πορτογαλία).

Το σημερινό πρόγραμμα στη Euroleague

Φενέρμπαχτσε – Μονακό (19:45, Novasports 5)

Ολυμπιακός – Βαλένθια (21:15, Novasports Prime)

Μπαρτσελόνα – Αρμάνι Μιλάνο (21:30, Novasports 4)

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις