Παρασκευή, 19 Απρ.
17oC Αθήνα

Ολυμπιακός – Βεζένκοφ: «Αν η Μονακό είναι τόσο καλή και μας νικήσει σε τρία συνεχόμενα παιχνίδια, ας προκριθεί»

Ολυμπιακός – Βεζένκοφ: «Αν η Μονακό είναι τόσο καλή και μας νικήσει σε τρία συνεχόμενα παιχνίδια, ας προκριθεί»

Ο Σάσα Βεζένκοφ εξέφρασε την πίστη του ότι ο Ολυμπιακός μπορεί να ξεπεράσει το εμπόδιο της Μονακό και να πάρει το εισιτήριο για το Final Four της Euroleague.

Μετά την ήττα των Πειραιωτών από τους Μονεγάσκους στο δεύτερο παιχνίδι της σειράς των πλέι οφ στο ΣΕΦ, ο φόργουορντ του Ολυμπιακού υποστήριξε πως οι «ερυθρόλευκοι» έδωσαν δικαιώματα στους αντιπάλους του, ενώ ανέφερε πως αν οι Μονεγάσκοι τους νικήσουν σε τρία παιχνίδια, τότε ας πάρουν την πρόκριση στο Final-4.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Βεζένκοφ στη NOVA:

«Αρχίσαμε πολύ καλά και άμυνα επίθεση αλλά χάσαμε αυτοσυγκέντρωση δώσαμε κατοχές μας ξέφυγαν στο σκορ και μετά δεν μπορούσαμε να το γυρίσουμε, γιατί η Μονακό έπαιξε καλά στην επίθεση και σύμφωνα με το ταλέντο που διαθέτει. Έτσι είναι ο αθλητισμός. Αν η Μονακό είναι τόσο καλή και μας νικήσει σε 3 συνεχόμενα παιχνίδια, ας προκριθεί δίκαια στο Final Four.

Πρέπει να βελτιώσουμε τη άμυνα, να παίξουμε για 40 λεπτά με πειθαρχία και όχι όπως σήμερα, έχοντας καλές αποστάσεις και σε συνδυασμό με καλύτερες επιθετικές επιλογές, εννοείται ότι μπορούμε να παίξουμε πολύ καλύτερα. Δώσαμε δικαιώματα στην Μονακό. Δεν έχει έδρα της Μακάμπι ή άλλης ομάδας, αλλά παίζει καλά εκεί.

Έχω και έχουμε πίστη ότι θα νικήσουμε στον τρίτο αγώνα».

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις