Πέμπτη, 25 Απρ.
21oC Αθήνα

Ολυμπιακός – Βεζένκοφ: Η πρώτη ανάρτηση του Βούλγαρου φόργουορντ μετά την ανανέωση του συμβολαίου με τους Πειραιώτες

Ολυμπιακός – Βεζένκοφ: Η πρώτη ανάρτηση του Βούλγαρου φόργουορντ μετά την ανανέωση του συμβολαίου με τους Πειραιώτες

Ο Σάσα Βεζένκοφ υπέγραψε νέο συμβόλαιο με τον Ολυμπιακό μέχρι το 2025 και θα συνεχίσει να ηγείται των Πειραιωτών και τα επόμενα χρόνια.

Με μήνυμά του λίγο μετά την επέκταση της συνεργασίας του με τον Ολυμπιακό, ο Σάσα Βεζένκοβ ευχαρίστησε τους προέδρους του Ολυμπιακού, Γιώργο και Παναγιώτη Αγγελόπουλο, ενώ τόνισε ότι δεν είχε κανένα ενδοιασμό για το που θα συνέχιζε την καριέρα του.

«Ξεκίνησε ως ευκαιρία. Γρήγορα έγινε σπίτι μου και τώρα μπορεί να θεωρηθεί κομμάτι μου και το μέρος που ανήκω. Θέλω να ευχαριστήσω τους προέδρους του Ολυμπιακού, τους προπονητές, τους συμπαίκτες μου και όλο τον οργανισμό για την εμπιστοσύνη.

Ειδικές ευχαριστίες στην οικογένειά μου και στους φίλους μου που είναι πάντα δίπλα μου και μου δίνουν ώθηση.

Ακόμα, θέλω να ευχαριστήσω τους εκπληκτικούς οπαδούς μας για την υποστήριξη. Συνεχίζουμε με σκληρή δουλειά και ταπεινότητα για να πετύχουμε τους στόχους μας», ανέφερε ο φόργουορντ των Πειραιωτών.

Ο Σάσα Βεζένκοφ πραγματοποιεί απίστευτη σεζόν στην Euroleague μετρώντας 19.2 πόντους, 7.2 ριμπάουντ, 2 ασίστ και 1.3 κλεψίματα σε 15 αναμετρήσεις, όντας ένα από τα φαβορί για τον τίτλο του πολυτιμότερου παίκτη της διοργάνωσης.

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Sasha Vezenkov (@sashavezenkov)

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις