Τετάρτη, 8 Μαΐ
25oC Αθήνα

Ολυμπιακός – Βουλιαγμένη 10-5: Κατέκτησαν το 10ο συνεχόμενο τίτλο οι «ερυθρόλευκες» στο πόλο γυναικών

Ολυμπιακός – Βουλιαγμένη 10-5: Κατέκτησαν το 10ο συνεχόμενο τίτλο οι «ερυθρόλευκες» στο πόλο γυναικών
ΦΩΤΟ intime

Ο Ολυμπιακός επιβεβαίωσε την ανωτερότητά του κόντρα στη Βουλιαγμένη και επικρατώντας με 10-5 στο τρίτο ματς των τελικών, έκανε το 3-0 και κατέκτησε τον τίτλο στην Α1 πόλο γυναικών.

Στον τρίτο τελικό, η Βουλιαγμένη έχασε πέναλτι στο ξεκίνημα του αγώνα και χρειάστηκε πάνω από 11 λεπτά για να βρει το πρώτο της γκολ, με αποτέλεσμα ο Ολυμπιακός να προηγηθεί με 5-0 και να φθάσει εύκολα μέχρι το τελικό 10-5, που του έδωσε τη νίκη.

Οι “ερυθρόλευκες” κατέκτησαν έτσι το 10ο συνεχόμενο τίτλο τους (14ο συνολικά) στην Α1 πόλο γυναικών, το οποίο συνδύασαν και φέτος με το Κύπελλο Ελλάδας, για το 4ο σερί νταμπλ.

Τα οκτάλεπτα: 3-0, 3-2, 2-1, 2-2

Οι συνθέσεις και τα γκολ στο Ολυμπιακός – Βουλιαγμένη

Ολυμπιακός (Αλεξάνταρ Τσίριτς): Διαμαντοπούλου, Ελευθ. Πλευρίτου 1, Χυδηριώτη 1, Ελευθεριάδου, Τριχά, Ξενάκη 1, Σιούτη 1, Μαργ. Πλευρίτου, Τορνάρου, Β. Πλευρίτου 2, Κρίστμας 3, Μυριοκεφαλιτάκη 1, Σταματοπούλου, Σάντα, Τζωρτζακάκη.

Βουλιαγμένη (Κική Λιόση): Κοτσιώνη, Καϊάφα, Καλογεροπούλου, Ελληνιάδη 1, Γιαννοπούλου 1, Ριτζ 1, Κουρεμέτη, Ράιτ 2, Στρατηδάκη, Ανδρεάδη, Μιμίδη, Αγγελίδη, Ειρ. Πάτρα, Μαρκατσέλη, Κρασσά.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις