Τρίτη, 30 Απρ.
19oC Αθήνα

Ολυμπιακός – Βουλιαγμένη 13-9: Οι «ερυθρόλευκες» έκαναν το πρώτο βήμα προς τον τίτλο στο πόλο

Ολυμπιακός – Βουλιαγμένη 13-9: Οι «ερυθρόλευκες» έκαναν το πρώτο βήμα προς τον τίτλο στο πόλο
Intime.gr

Ο Ολυμπιακός επικράτησε εντός έδρας της Βουλιαγμένης (13-9) και πήρε την πρώτη από τις τρεις νίκες που χρειάζεται, για να κατακτήσει το 10ο διαδοχικό πρωτάθλημά του, στο πόλο των γυναικών.

O Ολυμπιακός νίκησε την Βουλιαγμένη με 13-9, στον πρώτο τελικό των πλέι-οφ της Α1 πόλο των γυναικών. Ο ΝΟΒ προέβαλε αντίσταση μέχρις ενός σημείου αλλά οι “ερυθρόλευκες”, παρά το απίστευτο 1/6 πέναλτι που είχαν (τρία απέκρουσε η Μαρίνα Κοτσιώνη, που εξελίσσεται σε… specialist του είδους), κατάφεραν σταδιακά να επιβάλλουν την ανωτερότητά τους.

Το επόμενο “ραντεβού” των δύο ομάδων είναι την Πέμπτη (18/5, 18:00) στο Λαιμό και πρωταθλήτρια αναδεικνύεται η ομάδα που θα συμπληρώσει τρεις νίκες.

Τα οκτάλεπτα: 5-3, 3-3, 3-1, 2-2

Ολυμπιακός (Τσίριτς): Διαμαντοπούλου, Ελ. Πλευρίτου 2, Χυδηριώτη 2, Ελευθεριάδου, Τριχά 2, Ξενάκη, Σιούτη, Μ. Πλευρίτου 1, Τορνάρου, Β. Πλευρίτου 2, Κρίστμας 1, Μυριοκεφαλιτάκη 2, Σταματοπούλου, Σάντα, Τζωρτζακάκη.

Βουλιαγμένη (Λιόση): Κοτσιώνη, Καϊάφα 1, Καλογεροπούλου, Ελληνιάδη 2, Γιαννοπούλου 1, Ριτζ 3, Τανκέεβα 1, Βάλβη, Στρατηδάκη 1, Ανδρεάδη, Μιμίδη, Αγγελίδη, Πάτρα, Μαρκατσέλη, Κρασσά.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις