Πέμπτη, 28 Μαρ.
20oC Αθήνα

Ολυμπιακός: “Χαμόγελα” με Βινάγκρε και Μασούρα

Ολυμπιακός: “Χαμόγελα” με Βινάγκρε και Μασούρα
Intime.gr

Ευχάριστα νέα είχε η προπόνηση του Ολυμπιακού, την Πέμπτη (15.10.2020) για τον Πέδρο Μαρτίνς.

Ο Πέδρο Μαρτίνς θα έχει στη διάθεση του για το εντός έδρας παιχνίδι του Ολυμπιακού (17/10, 20:30) κόντρα στον Ατρόμητο, τους Ρούμπεν Βινάγκρε και Γιώργο Μασούρα. Στη σημερινή προπόνηση των ερυθρολεύκων, οι δύο παίκτες προπονήθηκαν και ουσιαστικά τέθηκαν στη διάθεση του Πορτογάλου τεχνικού για τον αγώνα με την ομάδα του Περιστερίου.

Ο αριστερός μπακ των ερυθρόλευκων είχε αποχωρήσει τραυματίας στο 23 της αναμέτρησης της U-21 της Πορτογαλίας με το Γιβραλτάρ προκαλώντας έντονη ανησυχία στους Πειραιώτες. Ο Ίβηρας μπακ προπονήθηκε όμως κανονικά και δεν αποκλείεται να πάρει και φανέλα βασικού κόντρα στον Ατρόμητο.

Την ίδια στιγμή, ο Γιώργος Μασούρας ξεπέρασε τη θλάση που τον ταλαιπωρούσε. Στο δρόμο της επιστροφής είναι και ο επιθετικός του Ολυμπιακού, Αρμίντο Μπρούμα, ο οποίος, αν δεν καταφέρει να είναι έτοιμος για τον αγώνα του Σαββάτου, θα συμπεριληφθεί στην αποστολή για το ματς του Champions League με την Μαρσέιγ (Τετάρτη, 21/10, 22:00).

Να αναφέρουμε ότι οι Ελ Αραμπί, Σισέ, Μπα, Κρίστινσον και Σεμέδο θα φτάσουν στην Ελλάδα την Παρασκευή (16.10.2020), λόγω της απεργίας των ελεγκτών της εναέριας κυκλοφορίας.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις