Δευτέρα, 29 Απρ.
24oC Αθήνα

Ολυμπιακός: Χαμός στο ΣΕΦ για τους πρωταθλητές Ελλάδας – Το επικό σύνθημα για Βεζένκοφ

Ολυμπιακός: Χαμός στο ΣΕΦ για τους πρωταθλητές Ελλάδας – Το επικό σύνθημα για Βεζένκοφ

Ο Ολυμπιακός κατέκτησε το δεύτερο σερί πρωτάθλημα του στο μπάσκετ και μάλιστα με επιβλητικό τρόπο, καθώς συνέτριψε τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ (35-63 στο 28′), σ’ ένα παιχνίδι που δεν τελείωσε ποτέ λόγω της συμπεριφοράς των οπαδών του τριφυλλιού.

Μετά τα όσα έγιναν στο ΟΑΚΑ, η αποστολή του Ολυμπιακού αναχώρησε για το ΣΕΦ, όπου την περίμεναν χιλιάδες φίλοι της ομάδας.

Οι οπαδοί των Πειραιωτών είχαν συγκεντρωθεί από νωρίς στο φαληρικό γήπεδο αι μόλις έφτασε η αποστολή των «ερυθρόλευκων» από το ΟΑΚΑ έγινε η νύχτα μέρα με δεκάδες καπνογόνα, συνθήματα και αποθέωση.

Οι παίκτες του Ολυμπιακού κατέβηκαν ένας μετά τον άλλον από το πούλμαν της αποστολής και πνίγονταν στις αγκαλιές των του κόσμου, με τον Σάσα Βεζένκοφ και τον Γιώργο Μπαρτζώκα να αποθεώνονται περισσότερο απ’ όλους.

«Σάσα αλάνι για πάντα στο λιμάνι», φώναζε ο κόσμος του Ολυμπιακού, ενώ επικό ήταν και το σύνθημα «Σάσα, μείνε στον Ολυμπιακό και γράψ’ το Σακραμέντο στα α@@@@@α σου τα δυο».

Ο Γιαννούλης Λαρεντζάκης έζησε έντονα τις στιγμές, αφού πήρε ένα καπνογόνο στα χέρια του και συμμετείχε στα συνθήματα.

Τρομερή αποθέωση υπήρξε και για τους προέδρους του Ολυμπιακού, με τον Γιώργο Αγγελόπουλο να χορεύει με τους φίλους της ομάδας έξω από τα αποδυτήρια στο ΣΕΦ.

 

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις