Αθλητικά

Ολυμπιακός: Χωρίς αλλαγή στους ξένους στο Final 8 του Κυπέλλου μπάσκετ

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας πήρε την απόφαση να μην αλλάξει την επτάδα ξένων του ελληνικού ρόστερ του Ολυμπιακού για το Final 8 του Κυπέλλου Ελλάδας στο μπάσκετ.

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας είχε ένα δίλημμα για το ρόστερ του Ολυμπιακού. Μπραζντέκις ή ΜακΚίσικ ήταν το ερώτημα και τελικά ο Έλληνας προπονητής αποφάσισε να χρησιμοποιήσει τον Λιθουανό φόργουορντ και “κόψει” τον Αμερικανό.

Μετά από αυτή την απόφαση, ο Ολυμπιακός εξακολουθεί να έχει στην διάθεσή του δύο αλλαγές μέχρι την έναρξη των πλέι οφ της Basket League, αφού πριν από μερικές εβδομάδες ο Μόουζες Ράιτ είχε αντικαταστήσει τον τραυματία Νίκολα Μιλουτίνοβ.

Η επτάδα των ξένων του Ολυμπιακού στις εντός των συνόρων υποχρεώσεις του είναι η εξής: Νάιτζελ Γουίλιαμς-Γκος, Αϊζέια Κάναν, Ίγκνας Μπραζντέικις, Άλεκ Πίτερς, Φίλιπ Πετρούσεβ, Μόουζες Ράιτ, Μουσταφά Φαλ.

Εκτός ελληνικού ρόστερ βρίσκονται οι Νίκολα Μιλουτίνοβ, Σακίλ ΜακΚίσικ και Λουκ Σίκμα. Να σημειωθεί ότι ο Ολυμπιακός θα πρέπει να “κόβει” έναν ξένο παίκτη πριν από κάθε παιχνίδι, καθώς όλες οι ομάδες έχουν το δικαίωμα να χρησιμοποιούν έξι παίκτες.

Το ελληνικό ρόστερ του Ολυμπιακού:

PG: Τόμας Γουόκαπ, Νάιτζελ Γουίλιαμς-Γκος, Ναζ Μήτρου-Λονγκ
SG: Αϊζάια Κάνααν, Γιαννούλης Λαρεντζάκης, Μιχάλης Λούντζης
SF: Κώστας Παπανικολάου, Ίγκνας Μπραζντέικις
PF: Άλεκ Πίτερς, Φίλιπ Πετρούσεβ
C: Μουσταφά Φαλ, Μόουζες Ράιτ, Γιώργος Τανούλης

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Αθλητικά
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Αθλητικά: Περισσότερα άρθρα
Χαποέλ Ιερουσαλήμ: «Υποστηρίζουμε σθεναρά τη διεξαγωγή του 3ου τελικού με τη Μακάμπι Tελ Αβιβ»
Στη Μέση Ανατολή ηχούν οι σειρήνες του πολέμου, με τη σύρραξη ανάμεσα σε Ισραήλ και Ιράν να έχει προκαλεί παγκόσμια ανησυχία, αλλά η Χάποελ Ιερουσαλήμ θέλει να παίξει μπάσκετ
Στιγμιότυπο, από χτύπημα ρουκέτας σε σημείο του Τελ Αβίβ (ΦΩΤΟ REUTERS