Κυριακή, 5 Μαΐ
18oC Αθήνα

Ολυμπιακός: Χωρίς αλλαγή στους ξένους στο Final 8 του Κυπέλλου μπάσκετ

Ολυμπιακός: Χωρίς αλλαγή στους ξένους στο Final 8 του Κυπέλλου μπάσκετ

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας πήρε την απόφαση να μην αλλάξει την επτάδα ξένων του ελληνικού ρόστερ του Ολυμπιακού για το Final 8 του Κυπέλλου Ελλάδας στο μπάσκετ.

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας είχε ένα δίλημμα για το ρόστερ του Ολυμπιακού. Μπραζντέκις ή ΜακΚίσικ ήταν το ερώτημα και τελικά ο Έλληνας προπονητής αποφάσισε να χρησιμοποιήσει τον Λιθουανό φόργουορντ και “κόψει” τον Αμερικανό.

Μετά από αυτή την απόφαση, ο Ολυμπιακός εξακολουθεί να έχει στην διάθεσή του δύο αλλαγές μέχρι την έναρξη των πλέι οφ της Basket League, αφού πριν από μερικές εβδομάδες ο Μόουζες Ράιτ είχε αντικαταστήσει τον τραυματία Νίκολα Μιλουτίνοβ.

Η επτάδα των ξένων του Ολυμπιακού στις εντός των συνόρων υποχρεώσεις του είναι η εξής: Νάιτζελ Γουίλιαμς-Γκος, Αϊζέια Κάναν, Ίγκνας Μπραζντέικις, Άλεκ Πίτερς, Φίλιπ Πετρούσεβ, Μόουζες Ράιτ, Μουσταφά Φαλ.

Εκτός ελληνικού ρόστερ βρίσκονται οι Νίκολα Μιλουτίνοβ, Σακίλ ΜακΚίσικ και Λουκ Σίκμα. Να σημειωθεί ότι ο Ολυμπιακός θα πρέπει να “κόβει” έναν ξένο παίκτη πριν από κάθε παιχνίδι, καθώς όλες οι ομάδες έχουν το δικαίωμα να χρησιμοποιούν έξι παίκτες.

Το ελληνικό ρόστερ του Ολυμπιακού:

PG: Τόμας Γουόκαπ, Νάιτζελ Γουίλιαμς-Γκος, Ναζ Μήτρου-Λονγκ
SG: Αϊζάια Κάνααν, Γιαννούλης Λαρεντζάκης, Μιχάλης Λούντζης
SF: Κώστας Παπανικολάου, Ίγκνας Μπραζντέικις
PF: Άλεκ Πίτερς, Φίλιπ Πετρούσεβ
C: Μουσταφά Φαλ, Μόουζες Ράιτ, Γιώργος Τανούλης

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις