Τρίτη, 23 Απρ.
21oC Αθήνα

Ολυμπιακός: «Χρειάζεται δουλειά και χρόνο ο Φορτούνης» είπε ο Πέδρο Μαρτίνς

Ολυμπιακός: «Χρειάζεται δουλειά και χρόνο ο Φορτούνης» είπε ο Πέδρο Μαρτίνς
ΦΩΤΟ Intime

Πολύ δρόμο έχει μπροστά του ο Κώστας Φορτούνης ώστε να επιστρέψει στο επιθυμητό επίπεδο για την πρώτη ομάδα σύμφωνα με όσα δήλωσε ο τεχνικός του Ολυμπιακού, Πέδρο Μαρτίνς.

Για την κατάσταση του Κώστα Φορτούνης, που έχει ακόμα πολλή δουλειά μπροστά του για να επανέλθει, αλλά και τα ματς με Βόλο και Αταλάντα μίλησε στην κάμερα της NOVA ο προπονητής των «ερυθρολέυκων», Πέδρο Μαρτίνς.

Όσα είπε ο Μαρτίνς

Για το παιχνίδι με τον Βόλο: «Έχω δύο αναμνήσεις από την πρώτη χρόνια που ήταν αρνητική που είχε ακυρωθεί ένα γκολ του Σουντανί και αυτό ήταν άσχημη και αρνητική ανάμνηση για εμάς. Έχω και την ανάμνηση της περσινής χρονιάς, ανάμεσα σε δύο ομάδες που διεκδίκησαν το καλύτερο αποτέλεσμα. Έτσι θα είναι και αυτό το παιχνίδι. Θα χρειαστεί να καταβάλουμε πολύ καλή προσπάθεια για να κερδίσουμε».

Για τις αλλαγές που ετοιμάζει ενόψει Αταλάντα: «Τα παιχνίδια είναι διαφορετικά και θέλουν διαφορετική προσέγγιση. Το σίγουρο είναι ότι δεν θα έχουμε την ίδια ενδεκάδα όπως με την Αταλάντα. Ο πρώτος λόγος είναι γιατί υπάρχουν παίκτες που είναι σε πολύ καλή κατάσταση και αξίζουν την ευκαιρία τους. Η δεύτερη αιτία είναι ότι ο χρόνος αποθεραπείας είναι μικρός και και οι παίκτες χρειάζονται ξεκούραση. Σίγουρα η ενδεκάδα θα είναι διαφορετική. Είναι ένα παιχνίδι που θέλει υπομονή, κατοχή και πρωτοβουλία, επομένως θα είναι άλλη η προσέγγιση αλλά και η ενδεκάδα».

Για τον Κώστα Φορτούνη: «Πραγματικά έκανε τα πρώτα 45 λεπτά με τη δεύτερη ομάδα. Προέρχεται από έναν βαρύ και δύσκολο τραυματισμό. Χρειάζεται δουλειά και χρόνο ο Φορτούνης για να μπορέσει να επιστρέψει στις απαιτήσεις της πρώτης ομάδας».

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις