Σάββατο, 27 Απρ.
15oC Αθήνα

Ολυμπιακός: Υποκλίνονται στον Ελ Αραμπί και τον θέλουν βασικό στην Εθνική Μαρόκου

Ολυμπιακός: Υποκλίνονται στον Ελ Αραμπί και τον θέλουν βασικό στην Εθνική Μαρόκου
ΦΩΤΟ intime

Ο Ολυμπιακός πέτυχε “διάνα” με την απόκτηση του Γιουσέφ Ελ Αραμπί και μετά από μία εξαιρετική σεζόν με τη φανέλα του, ο Μαροκινός επιθετικός έκανε και τους συμπατριώτες του να του… βγάλουν το καπέλο για μία ακόμη φορά.

Με τα γκολ του Ελ Αραμπί, ο Ολυμπιακός βρέθηκε στην κορυφή της Superleague, αλλά και στους “16” του Europa League, γεγονός που έχει φέρει τον παίκτη ξανά στο προσκήνιο και στο Μαρόκο.

Οι συμπατριώτες του υποστηρίζουν μάλιστα ότι κανείς δεν πίστευε σε μία νέα επιτυχημένη σεζόν του στην Ευρώπη, αλλά πλέον όλοι ζητούν να επιστρέψει ως βασικός και στην εθνική ομάδα.

“Φορώντας την φανέλα του Ολυμπιακού, έκανε τους πάντες να υποκλιθούν στο ταλέντο και την αποτελεσματικότητα του. Οι εμφανίσεις του, έκαναν τον Ομοσπονδιακό προπονητή, Βαχίντ Χαλίλχοτζιτς, να του ανοίξει ξανά την πόρτα της επιστροφής στην Εθνική, μετά από τρία χρόνια και δύο μήνες. Η επιστροφή του, θα μπορούσε να βάλει τέλος στην αναποτελεσματικότητα των “λιονταριών”.

Ως πρώτος σκόρερ του πρωταθλήματος και τις πειστικές εμφανίσεις του στα Κύπελλα Ευρώπης, ο Ελ Αραμπί, θα μπορούσε όχι μόνο να έχει μια θέση στο ρόστερ της Εθνικής, αλλά και να μπει στην αρχική ενδεκάδα. Εξάλλου, ο μοναδικός ανταγωνιστής του είναι ο Γιουσέφ Ελ Νεσίρι, που πήρε μεταγραφή στην Σεβίλλη», αναφέρεται σε σχετικό δημοσίευμα.

 

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις