Παρασκευή, 19 Απρ.
19oC Αθήνα

Ομάρ Ελαμπντελαουί: «Πότε θα παίξει; Λάθος ερώτηση» ανέφερε γιατρός του Νορβηγού

Ομάρ Ελαμπντελαουί: «Πότε θα παίξει; Λάθος ερώτηση» ανέφερε γιατρός του Νορβηγού
ΑΠΕ

Η κατάσταση της υγείας του Ομάρ Ελαμπντελαουί, μετά το απίστευτο τραυματισμό του (από πυροτέχνημα που έσκασε στα χέρια του και την επέμβαση που έκανε) σύμφωνα με τους γιατρούς της Γαλατάσαραϊ.

Ο Ομάρ Ελαμπντελαουί υποβλήθηκε σε πολύωρη επέμβαση το Σάββατο (02.01.2021), μετά τον απίστευτο τραυματισμό του (στο πρόσωπο, τα μάτια και το χέρι), με πυροτέχνημα που του έσκασε στα χέρια, παραμονή της Πρωτοχρονιάς.

Ο γιατρός της Γαλατασαράι, Γενέρ Ιντσέ, και ο συνάδελφός του, Βεντάτ Καγιά, ενημέρωσαν τους εκπροσώπους του Τύπου για την πορεία της υγείας του 29χρονου Νορβηγού μπακ.

Μάλιστα, ο Ιντσέ ανέφερε πως αυτή τη στιγμή προέχει η κατάσταση των ματιών του και όχι η επιστροφή του στη δράση, τονίζοντας πως ένα τέτοιο ερώτημα είναι αβάσιμο και λανθασμένο! 

“Σήμερα κάναμε μια προγραμματισμένη επέμβαση. Η προτεραιότητά μας είναι η υγεία του ποδοσφαιριστή μας. Πότε θα παίξει; Αυτή είναι μια ερώτηση αβάσιμη και λανθασμένη. Είναι κάτι που θα συζητηθεί αργότερα. Η προτεραιότητα μας είναι να ανακτήσει την υγεία του. Έχει έγκαυμα δεύτερου βαθμού στο πρόσωπο, αλλά οι χειρουργοί υποστηρίζουν ότι αυτό μπορεί να διορθωθεί αργότερα. Αυτό που προέχει τώρα είναι η κατάσταση των ματιών” ανέφερε.

Από την πλευρά του ο γιατρός Βεντάτ Καγιά, επεσήμανε: “Αφού αξιολογήσαμε την κατάστασή του, κάναμε μια πρώτη επέμβαση που ολοκληρώθηκε στις 04.00 την Πρωτοχρονιά. Υπάρχει βελτίωση στο δεξί μάτι. Μπορώ να πω ότι όλα έχουν πάει πολύ καλά μέχρι τώρα. Μετά από αυτό, θέλουμε να δούμε την κατάστασή του την Κυριακή το πρωί και να συνεχίσουμε την ιατρική του θεραπεία. Η όραση επηρεάζεται από κάθε τραύμα. Κάνουμε ό,τι είναι απαραίτητο για να το διορθώσουμε στον μεγαλύτερο δυνατό βαθμό. Το δεξί του μάτι είναι σε κάπως χειρότερη κατάσταση σε σχέση με το αριστερό”.

 

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις