Πέμπτη, 25 Απρ.
21oC Αθήνα

Ομόνοια – Ολυμπιακός: Πρωτοφανές! Αποστολή χωρίς… ονόματα από τους γηπεδούχους

Ομόνοια – Ολυμπιακός: Πρωτοφανές! Αποστολή χωρίς… ονόματα από τους γηπεδούχους
Intime.gr

Ο προπονητής της Ομόνοιας, Χένινγκ Μπεργκ, τόνισε πως η ομάδα του είναι ανυπόμονη για τον επαναληπτικό με τον Ολυμπιακό, τονίζοντας ότι θα κάνει τα πάντα για την ανατροπή και την πρόκριση στους ομίλους του Champions League. Η ομάδα της Λευκωσίας όμως κράτησε… μυστικό τους παίκτες που θα χρησιμοποιηθούν!

Ο Ομόνοια ολοκλήρωσε την προετοιμασία της για τον “μεγάλο” επαναληπτικό με τον Ολυμπιακό και θέλει να φέρει… τούμπα το 2-0 του “Γ. Καραϊσκάκης” για να περάσει αυτή στους ομίλους του Champions League.

Η ομάδα της Κύπρου όμως φαίνεται πως προσπαθεί να δώσει ένα… μυστήριο, σχετικά με τους παίκτες που έβαλε στην αποστολή της ο προπονητής, Χένινγκ Μπεργκ. Η ενημέρωση της Ομόνοιας αναφέρει απλά ότι αυτή αποτελείται από 18 παίκτες, δίχως όμως να γίνεται αναφορά σε ονόματα.

Να αναφέρουμε ότι δύο παίκτες της Ομόνοιας βρέθηκαν θετικοί στον κορονοϊό, κάτι που πιθανότατα να έχει παίξει το ρόλο του στη συγκεκριμένη εξέλιξη. “Με προπόνηση στο ΓΣΠ ολοκληρώθηκε απόψε η προετοιμασία της ομάδας μας ενόψει του αυριανού (22:00) αγώνα απέναντι στον Ολυμπιακό για τα πλέι οφ του Champions League. Την αποστολή αποτελούν 18 ποδοσφαιριστές”, ήταν το περιεχόμενο της σχετικής ενημέρωσης.

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις