Πέμπτη, 25 Απρ.
22oC Αθήνα

Ομπράντοβιτς: «Δεν σημαίνει τίποτα η βαθμολογική θέση του Παναθηναϊκού»

Ομπράντοβιτς: «Δεν σημαίνει τίποτα η βαθμολογική θέση του Παναθηναϊκού»
Intime.gr

«Αξίζει κάθε σεβασμό ο Παναθηναϊκός» ανέφερε ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς ενόψει του αγώνα της Παρτιζάν στο ΟΑΚΑ, για την 6η αγωνιστική στη Euroleague.

Η επιστροφή του Ζέλικο Ομπράντοβιτς στο ΟΑΚΑ αποτελεί πάντα ένα ξεχωριστό γεγονός, καθώς ο Σέρβος τεχνικός συνδέθηκε με τις μεγάλες επιτυχίες του Παναθηναϊκού στα 13 χρόνια που διετέλεσε προπονητής των «πρασίνων».

Μιλώντας στους Σέρβους δημοσιογράφους, ο Ζέλιμιρ Ομπράντοβιτς, τόνισε για τον αγώνα της Παρτιζάν με τον Παναθηναϊκό: «Ο νέος παίκτης που πήραν, ο Ντουέιν Μπέικον, πιθανότατα θα αγωνιστεί. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι δεν έχουμε προετοιμαστεί και για τους υπόλοιπους παίκτες τους. Η θέση τους στη βαθμολογία δεν σημαίνει κάτι. Τα περισσότερά τους παιχνίδια είναι ισορροπημένα. Είναι μία ομάδα που αξίζει κάθε σεβασμό. Θα πρέπει να κάνουμε ένα καλό παιχνίδι, εάν θέλουμε να διατηρήσουμε το επίπεδο που είχαμε στα προηγούμενα».

Αμφίβολη είναι η παρουσία του Τζέιμς Νάναλι, στο ματς της Πέμπτης (3/11, 21:30), στο κλειστό των Ολυμπιακών Εγκαταστάσεων, για την 6η αγωνιστική της Euroleague. Ο φόργουορντ της ομάδας του Βελιγραδίου δεν έχει προπονηθεί τις τελευταίες ημέρες. Δεδομένη είναι η απουσία των Άλεν Σμαϊλάγιτς και Αλέξα Αβράμοβιτς.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις