Παρασκευή, 29 Μαρ.
24oC Αθήνα

Ομπράντοβιτς για το Ολυμπιακός – Παρτιζάν: «Θα έχουμε ελάχιστους παίκτες»

Ομπράντοβιτς για το Ολυμπιακός – Παρτιζάν: «Θα έχουμε ελάχιστους παίκτες»

Ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς, μιλώντας μετά το παιχνίδι της Παρτιζάν κόντρα στην Μπόρατς για την Αδριατική Λίγκα, ενημέρωσε ότι στην αναμέτρηση της Πέμπτης (10/11) με τον Ολυμπιακό στο ΣΕΦ, οι Σέρβοι θα παραταχθούν με πολύ λίγους παίκτες.

Εκτός αποστολής της Παρτιζάν θα είναι οι τραυματίες Αλέκσα Αβράμοβιτς, Άλεν Σμαϊλάγκιτς, Μπάλσα Κοπρόβιτσα και Ντάντε Έξουμ, ενώ πιθανότατα θα απουσιάσουν και οι διεθνείς Ντανίλο Άντζουσιτς, Ούρος Τριφούνοβιτς και Τρίσταν Βούκσεβιτς, που θα είναι με τη Σερβία για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου.

Ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς θα έχει μόλις 8 παίκτες διαθέσιμους για τον αγώνα με τον Ολυμπιακό. Πρόκειται για τους Τζέιμς Νάναλι, Κέβιν Πάντερ, Γιαμ Μαντάρ, Γκρέγκορ Γκλας, Ιωάννη Παπαπέτρου, Ντόρντζε Γιοβάνοβιτς, Ζακ ΛεΝτέι και Ματίας Λεσόρ.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Προετοιμαστήκαμε για το ματς με μία μόλις προπόνηση. Προσπάθησα να κάνω ροτέισον, γιατί δεν έχουμε πολλές επιλογές, υπάρχει κούραση. Στο ματς με τον Ολυμπιακό θα έχουμε ελάχιστους παίκτες. Είναι πολύ σημαντικό ματς, αλλά θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο».

 

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις