Παρασκευή, 26 Απρ.
16oC Αθήνα

Οπαδοί της Λάρισας χτύπησαν τον Ουάρντα – “Μου επιτέθηκαν λόγω ΠΑΟΚ”

Οπαδοί της Λάρισας χτύπησαν τον Ουάρντα – “Μου επιτέθηκαν λόγω ΠΑΟΚ”
ΦΩΤΟ intime αρχείου

Απίστευτο συμβάν στη Λάρισα με περίπου 10 οπαδούς της ΑΕΛ να επιτίθενται στον Αμρ Ουάρντα και τον φροντιστή της ομάδας, επειδή ο Αιγύπτιος μέσος αναμένεται να αποχωρήσει από την ομάδα τους.

Ο Ουάρντα φέρεται να είχε βγει για τρέξιμο μαζί με τον φροντιστή της ΑΕΛ μέσα στην πόλη, όπου και έγινε αντιληπτός από τους οπαδούς, που του τη… έπεσαν κοντά στη γέφυρα του Πηνειού.

Ο 26χρονος ποδοσφαιριστής δέχθηκε πολλαπλά χτυπήματα, χωρίς να τραυματιστεί όμως σοβαρά, ενώ μώλωπες είχε και ο φροντιστής. Αμφότεροι μεταφέρθηκαν στο αστυνομικό τμήμα και κατέθεσαν μήνυση κατά αγνώστων.

Ο ίδιος ο Ουάρντα μάλιστα, μίλησε για το περιστατικό σε Αιγυπτιακό μέσο, υποστηρίζοντας ότι όλα έγιναν επειδή επιστρέφει στον ΠΑΟΚ.

Οι δηλώσεις του Ουάρντα

«Στην Ελλάδα υπάρχουν προβλήματα μεταξύ των οπαδών του ΠΑΟΚ και της ΑΕΛ, οπότε μου επιτέθηκαν, καθώς είναι οι τελευταίες μου ημέρες εδώ και θα επιστρέψω στον ΠΑΟΚ. Δεν τραυματίστηκα. Το άτομο το οποίο με συνόδευε έχει μώλωπες. 

Έτρεχα στο δρόμο για προπόνηση. Περίπου 10 άτομα με είδαν. Έτρεξαν προς το μέρος και μου ζήτησαν να συνεχίσω και να μη φύγω από την ομάδα. Η αστυνομία συνέλαβε τα άτομα και το θέμα τελείωσε γρήγορα».

Πηγή: eg24.news

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις