Σάββατο, 27 Απρ.
23oC Αθήνα

Οπαδός της Τσέλσι έπεσε πάνω στον τερματοφύλακα της Νιούκαστλ τη στιγμή του πανηγυρισμών

Οπαδός της Τσέλσι έπεσε πάνω στον τερματοφύλακα της Νιούκαστλ τη στιγμή του πανηγυρισμών

Απίστευτο “σκηνικό” στο “Στάμφορντ Μπριτζ”, στο ΤσέλσιΝιούκαστλ για τα προημιτελικά του Λιγκ Καπ Αγγλίας. Ο φίλος των γηπεδούχων ήθελε να εκνευρίσει τον αντίπαλο τερματοφύλακα και… έπεσε πάνω του!

Η πρόκριση της Τσέλσι επί της Νιούκαστλ στο “Στάμφορντ Μπριτζ” έσπασε… καρδιές, αφού κρίθηκε στα πέναλτι (4-2). Για να γίνει όμως αυτό, έπρεπε οι γηπεδούχοι να κάνουν το 1-1 της κανονικής διάρκειας στο 90’+2′, με τον Μούντρικ να νικάει τον αντίπαλο τερματοφύλακα με ψύχραιμο πλασέ. Ο Τρίπιερ είχε μια τραγική αντίδραση στη φάση και έδωσε την ευκαιρία στον παίκτη των “μπλε” να ισοφαρίσει και να ξεσηκώσει τους οπαδούς των γηπεδούχων..

Στη συγκεκριμένη φάση, είχαμε και ένα απίστευτο “σκηνικό”. Ένας από τους οπαδούς της Τσέλσι το… παράκανε με τους πανηγυρισμούς του, αφού μπήκε μέσα στον αγωνιστικό χώρο και έπεσε πάνω στον τερματοφύλακα της Νιούκαστλ, Μάρτιν Ντουμπράφκα.

Οι σεκιούριτι αντέδρασαν με καθυστέρηση, με τον πορτιέρε των φιλοξενούμενων να εκφράζει την έκπληξη και δυσαρέσκειά του, σηκώνοντας ψηλά τα χέρια.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις